نظرات خوانندگان

جعفری از شهرری : لطف کنید مطالب خیانت به کودکان و سالمندان را بیشتر چاپ کنید. با تشکر از تپش به خاطر چاپ مطالب آموزنده.
کد خبر: ۹۶۵۸۵۸

افشین از کنگاور : پرونده‌هایی را که منجر به خون صلح در جامعه می‌شوند، بیان کنید.

محمدرضا زعیبی کاظمی از آبادان : من 12 سال است تپش می‌خوانم و هیچ گونه آشنایی با تلگرام و تلفن هوشمند ندارم با این حال به وسیله گوشی معمولی هر هفته برای تپش پیشنهاد‌ها و نظراتم را پیامک می‌کنم. در مورد قاتلان پشت پرده که فردی را اجیر می‌کنند تا فرد دیگری را به قتل برسانند گزارش تهیه کنید.

تپش: هر هفته از سوژه‌های پیشنهادی شما استفاده می‌کنیم. تشکر که همراه و همپای ما هستید.

فاطمه لشکری ازاصفهان: سلام. 14 آبان تپش خریدم، اما نوشته‌هایش کمرنگ بود. لطفا رسیدگی کنید.

تپش: این موضوع از طریق چاپخانه پیگیری می‌شود.

میرحسن موسوی از اهر : بسی گفتم و باز هم گویمت / برایت لبی چون شکر خواهمت

ز بس با نمک باشدش این تپش / زیادی نخوان بر فشارت بد است!

تپش: چیزی نمی‌توانیم بگوییم جز تشکر از ابراز محبت شما خواننده خوش بیان.

مهدی از سنقر: در بخش معماهای حل نشده اگر از پرونده‌های حل نشده در کشورمان هم مطالبی چاپ کنید این قسمت را جذاب‌تر می‌کند.

تپش: پیشنهاد خوبی است. سعی می‌کنیم از پرونده‌های داخل کشور هم مطالبی را چاپ کنیم.

داوود برنورخ از بندرانزلی: از خوانندگان پروپاقرص تپش هستم. در صورت امکان گزارشی از خاطرات پرسنل فداکار آتش‌نشانی و پرسنل زحمتکش اورژانس در حین عملیات هر هفته چاپ کنید.

تپش: در صفحه 5 سعی می‌کنیم از خاطرات این عزیزان هم مطالبی چاپ کنیم.

مهین نجارزاده کرمان: صفحه ترین‌ها خیلی جالب است هم کار قضات محترم و هم رسانه‌ای کردن آن از طریق شما. صفحه پرونده خانواده هم خیلی خوب است. برای زنان و مردان آموزنده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها