محمدعلی طالبی «کادو» می‌دهد

محمدعلی طالبی، نویسنده و کارگردان سینمای کودک که همین چند روز پیش و به بهانه رونمایی از جدیدترین ساخته‌اش، «پایان رویاها» از اکران نشدن فیلم‌هایش دلخور و گله‌مند بود، بتازگی اعلام کرد که قصد دارد فیلم تازه‌ای به نام «کادو» بسازد.
کد خبر: ۹۶۴۵۱۸

او به باشگاه خبرنگاران جوان گفت: داستان فیلم «کادو» درباره سه نوجوان است و مسائلی اجتماعی درخصوص کار نوجوانان را پیش می‌کشد.

طالبی ادامه داد: البته کار هنوز وارد مراحل جدی پیش‌تولید نشده است و تهیه‌کننده این فیلم برخلاف کار قبلی‌ام کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان نیست.

محمدعلی طالبی، کارگردان و فیلمنامه‌نویسی است که بیشتر به خاطر ساخت فیلم در ژانر کودک و نوجوان شناخته شده و تاکنون موفق به اخذ جوایز زیادی از جشنواره‌های داخلی و بین‌المللی شده است. کیسه برنج، چکمه، تیک‌تاک و بید و باد برخی از ساخته‌های این کارگردان است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها