مطالعه جدید نشان می‌دهد اسیدهای چرب اُمگا3 موجود در ماهی نقش مهمی در پیشگیری از شروع آلزایمر ایفا می‌کنند.
کد خبر: ۹۶۳۲۷۴

به گزارش مهر، محققان دریافته‌اند اسیدهای چرب اُمگا3 پلی اشباع نشده موجود در روغن ماهی می‌توانند موجب بهبود عملکرد سیستم glymphatic شده و به پاکسازی ضایعات مغز کمک کنند. گرچه علت دقیق بیماری آلزایمر هنوز مشخص نیست، اما دانشمندان معتقدند تشکیل «پروتئین تاو» در مغز موجب تشکیل پلاک‌هایی در مغز می‌شود که اتصال بین نورون‌ها را مسدود می‌کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها