میگو پفکی و سس تارتار

لزوم خوردن غذای دریایی و میزان بالای امگا 3 و فسفر آن تقریبا برای همه معلوم و روشن است. میگو یکی از غذاهای دریایی است که خوب درست کردن آن بسیار مهم است، اگر بوی زهم میگو را با افزودن ادویه‌های مناسب و خواباندن در مایه نگیرید، خوردن آن مشکل است.
کد خبر: ۹۶۲۱۴۵

روش‌های مختلفی برای طبخ میگو وجود دارد. میگوی پفکی یکی از غذاهای شیک و مناسب مهمانی است. برای تهیه میگوی پفکی به این مواد نیاز دارید:

میگوی پاک شده: نیم کیلو گرم

آرد: 2 قاشق غذاخوری

سیر له شده: 2 حبه

دلستر ساده: نصف فنجان

زعفران آب شده: 3 قاشق غذاخوری

بیکینگ پودر: یک قاشق چایخوری

روغن مایع: 2 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل: به میزان لازم

ریحان یا نعنای تازه: چند عدد

سیر‌ها را له یا رنده کنید، با زعفران آب شده، دلستر، ‌روغن مایع و نمک و فلفل، نعنای تازه و بیکینگ‌پودر مخلوط و آرد را هم به آن اضافه کنید تا مایه غلیظی مثل ماست به‌دست آید. میگو را بعد از پاک کردن و شستن در این مایه بریزید و بگذارید نیم ساعت بماند. برگ نعنا یا ریحان را موقع سرخ‌کردن جدا کنید و کنار بگذارید. بعد میگوهایتان را در روغن داغ داغ سرخ کنید و بر دستمال روغن گیر بگذارید تا روغن آن گرفته شود.

سس تارتار را فرانسوی‌ها برای خوردن همراه غذاهای سرخ شده دریایی اختراع کرده‌اند و طرز تهیه آن بسیار ساده است، اما طعم فوق‌العاده مطبوعی به خوراک‌های دریایی مخصوصا میگو می‌دهد. برای تهیه سس تارتار به این مواد احتیاج دارید:

سس مایونز: 5 قاشق غذاخوری

جعفری خرد شده: یک قاشق غذاخوری

خیارشور ریز خرد یا رنده شده: 2 قاشق غذاخوری

ماست: 3 قاشق غذاخوری

پیاز ریز خرد شده: یک قاشق غذاخوری

سیر ریز رنده شده:2 حبه

آبلیمو: یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل: به میزان لازم

تمام مواد سس تارتار را با هم مخلوط کرده و میگو را با این سس بسیار خوش طعم و اصیل فرانسوی سرو کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها