در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
روشهای مختلفی برای طبخ میگو وجود دارد. میگوی پفکی یکی از غذاهای شیک و مناسب مهمانی است. برای تهیه میگوی پفکی به این مواد نیاز دارید:
میگوی پاک شده: نیم کیلو گرم
آرد: 2 قاشق غذاخوری
سیر له شده: 2 حبه
دلستر ساده: نصف فنجان
زعفران آب شده: 3 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
روغن مایع: 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
ریحان یا نعنای تازه: چند عدد
سیرها را له یا رنده کنید، با زعفران آب شده، دلستر، روغن مایع و نمک و فلفل، نعنای تازه و بیکینگپودر مخلوط و آرد را هم به آن اضافه کنید تا مایه غلیظی مثل ماست بهدست آید. میگو را بعد از پاک کردن و شستن در این مایه بریزید و بگذارید نیم ساعت بماند. برگ نعنا یا ریحان را موقع سرخکردن جدا کنید و کنار بگذارید. بعد میگوهایتان را در روغن داغ داغ سرخ کنید و بر دستمال روغن گیر بگذارید تا روغن آن گرفته شود.
سس تارتار را فرانسویها برای خوردن همراه غذاهای سرخ شده دریایی اختراع کردهاند و طرز تهیه آن بسیار ساده است، اما طعم فوقالعاده مطبوعی به خوراکهای دریایی مخصوصا میگو میدهد. برای تهیه سس تارتار به این مواد احتیاج دارید:
سس مایونز: 5 قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده: یک قاشق غذاخوری
خیارشور ریز خرد یا رنده شده: 2 قاشق غذاخوری
ماست: 3 قاشق غذاخوری
پیاز ریز خرد شده: یک قاشق غذاخوری
سیر ریز رنده شده:2 حبه
آبلیمو: یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
تمام مواد سس تارتار را با هم مخلوط کرده و میگو را با این سس بسیار خوش طعم و اصیل فرانسوی سرو کنید.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
برای بررسی کتاب «خلبان صدیق» با محمد قبادی (نویسنده) و خلبان قادری (راوی) همکلام شدیم