تازه‌های روز دنیا

بازگشت هیچکاک به تلویزیون

کسی نباید تصور کند آلفرد هیچکاک این استاد دلهره نمی‌تواند از داخل قبر تماشاگران را بترساند. دامنه نفوذ این فیلمساز آن‌قدر زیاد است که هنوز هم پس از گذشت چهار دهه از مرگش می‌تواند لرزه بر اندام تماشاگران تلویزیون بیندازد. هیچکاک 36 سال پس از مرگ با یک مجموعه ترسناک و دلهره‌آور تلویزیونی همکاری می‌کند! نام، سبک کار و سوژه‌های این فیلمساز مولف و خالق شاهکارهایی مثل مارنی، پرندگان، سرگیجه و بیمار روانی، الهام‌بخش مجموعه‌ای تازه به نام «به هیچکاک خوش آمدید» است. با آن که عموم تماشاگران هیچکاک را به عنوان یک کارگردان سینما می‌شناسند، اما او با قاب‌کوچک هم همکاری نزدیکی داشته است. در فاصله سال‌های 1955 تا 1965، مجموعه گزیده‌های او به نام آلفرد هیچکاک تقدیم می‌کند، روی آنتن رفت.
کد خبر: ۹۵۶۸۳۲

این مجموعه که از سیمای جمهوری اسلامی هم تا به حال چند بار پخش شده، با استقبال بالای منتقدان و تماشاگران تلویزیونی روبه‌رو شد. خود هیچکاک ابتدای هر اپیزود مجموعه ظاهر می‌شد و صحبتی می‌کرد.

مجموعه تازه قرار است حال و هوای مجموعه کلاسیک هیچکاک را حفظ و داستان‌هایش را به زبانی امروزی تعریف کند. این مجموعه هم مثل کار کلاسیک قبلی به صورت گلچینی از داستان‌های هیچکاک خواهد بود و در هر قسمت، داستان و ماجرای تازه‌ای را در معرض دید تماشاگران قرار خواهد داد. فعلا تولید یک فصل 13 قسمتی از مجموعه در دستور کار تهیه‌کنندگانش قرار دارد، اما می‌توان پیش‌بینی کرد هر دو گروه تماشاگران و منتقدان از آن استقبال زیادی کرده و راه را برای تولید فصل‌های بعدی هموار خواهند کرد.

واحد تلویزیونی شرکت یونیورسال، بانی تولید به هیچکاک خوش آمدید است. داون اولمستید از مدیران این واحد تلویزیونی می‌گوید: حتی سال‌ها پس از مرگ هم، هیچکاک برای تماشاگران زنده است و از او به عنوان فیلمسازی نوجو اسم برده و تحسین می‌شود. برای ما باعث افتخار است که وراث این هنرمند مولف به ما اعتماد و راه را برای خلق یک مجموعه تماشایی تازه باز کرده‌اند. تلاش ما این است با مجموعه تازه‌مان، از این هنرمند کلاسیک قدردانی کنیم و برنامه بزرگداشتی برایش ترتیب دهیم.

نکته جالب در این رابطه، همکاری کریس کلمبوس فیلمساز سرشناس سینما (که تماشاگران حتما نامش را برای ساخت مجموعه فیلم موفق «تنها در خانه» به یاد می‌آورند) با این پروژه تلویزیونی است. شرکت فیلمسازی او به نام 1492 پیکچرز، تهیه‌کننده مشترک مجموعه هیچکاک است. اما کلمبوس به این مقدار همکاری قناعت نکرده و قصد دارد اپیزود اول مجموعه را هم کارگردانی کند. قرار است برای کارگردانی قسمت‌های بعدی مجموعه هم، از بهترین فیلمسازان فعال دنیای سینما دعوت به همکاری شود. با این حال، سهم کلمبوس در کارگردانی اپیزودهایی از مجموعه، بیشتر از بقیه کارگردانان خواهد بود.

تهیه‌کنندگان مجموعه، هر قسمت آن را در نیم ساعت تولید می‌کنند و قرار است در آن تصاویری هم از هیچکاک به نمایش درآید. آنها وعده داده‌اند بازیگران مطرح روز سینما و تلویزیون را برای بازی در نقش‌های مختلف اپیزودهای مجموعه دعوت کنند. منتقدان تلویزیونی می‌گویند نام هیچکاک دارای چنان جذابیتی است که بعید به نظر می‌رسد بازیگران مشهور حاضر به همکاری با مجموعه نشوند.

مترجم: مهبد آستانی

جام‌جم

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها