توجیه عربستان در نسل کشی 700 یمنی:

اطلاعات غلط دادند!

تیم تحقیقاتی تحت نظارت عربستان در خصوص جنایت حمله به سالنی بزرگ در صنعا در روز شنبه اعتراف کرد که مرکز کنترل عملیات هوایی ائتلاف عربستان در یمن (که تحت فرماندهی عبد ربه منصور هادی است) بدون هماهنگی با فرماندهی ائتلاف، دستور این حمله را صادر کرده بود. در حمله هوایی به یک مجلس ختم در صنعا بیش از 700 نفر کشته و زخمی شدند . رژیم آل‌سعود ابتدا این حمله را منکر شد و به کمک رسانه‌های خود تلاش کرد تا آن را یک عملیات انتحاری جلوه دهد.
کد خبر: ۹۵۶۴۵۵

اما وقتی حقایق روشن شد و افکار عمومی جهان این کشتار بی‌رحمانه را محکوم کردند، عربستان سعودی اعلام کرد در این باره تحقیق خواهد کرد. حال بعد از یک هفته تیم به اصطلاح تحقیقاتی عربستان می‌گوید نیروهای مستقر در یمن اطلاعاتی غلط به ما داده بودند !

به دنبال حملات مرگبار جنگنده‌های سعودی به مردم بی‌پناه یمن که بشدت افکار عمومی جهان را تحت‌تاثیر قرار داده است، دولت انگلستان که از متحدان اصلی رژیم آل‌سعود بوده و از ابتدای جنگ یمن تاکنون میلیون‌ها پوند سلاح در اختیار ریاض گذاشته است، می‌گوید، پیش‌نویس قطعنامه‌ای را در باره برقراری آتش‌بس در جنگ یمن به شورای امنیت ارائه خواهد کرد.

به گزارش رویترز، نماینده انگلیس در سازمان ملل اعلام کرد این کشور درصدد ارائه قطعنامه‌ای است که بر آتش‌بس فوری در یمن و ازسرگیری مذاکرات صلح تأکید می‌کند.

این در حالی است که یمن همچنان آبستن خشونت‌هاست. در ادامه درگیری‌های روز گذشته ستاد اطلاع‌رسانی جنگ در یمن اعلام کرد: ارتش وکمیته‌های مردمی روز جمعه عملیات ویژه‌ای علیه گروهی از مزدوران عربستانی در گذرگاه مرزی البقع انجام داده و موفق شدند بیش از 40 نفر از آنها را ازپای درآورده و شمار زیادی را زخمی کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها