قبل از تصمیم کمک بگیرید

عشق میان زن و شوهر در زندگی مشترک مهم است، اما بچه نیز نقش پررنگی در تداوم زندگی دارد. بعد از این‌که مشخص شد زن یا شوهر کدامیک نابارور هستند، طرف مقابل حس خوبی نخواهد داشت و تصور می‌کند همسرش او را ترک کرده یا طلاقش می‌دهد. مرد یا زنی که مشکل ندارد نیز جدای از این آسیب‌ها نیست.
کد خبر: ۹۳۶۳۲۵

او هم از طرف خانواده یا اطرافیانش تحت فشار است که برای بچه‌دار شدن دوباره ازدواج کند. زمانی که افراد بچه دارند، قدر آن را نمی‌دانند. اما وقتی نمی‌توانند بچه‌دار شوند، احساس نقص به آنها دست می‌دهد و به این فکر می‌کنند که اطرافیان‌شان چه تصوری در مورد آنها دارند. در چنین مواردی اغلب شاهد ترحم و دلسوزی دیگران خواهند بود که خوشایند نیست و با گفتن این حرف‌ها که «خدا به شما هم بچه می‌دهد ناامید نباشید» زن و شوهر را نسبت به این موضوع حساس‌تر می‌کنند. در این روند فضای ادراکی فرد تغییر می‌کند و روی این مساله متمرکز می‌شوند که بچه ندارم و بعد از این چه اتفاقی خواهد افتاد. فشار روانی این قضیه روی خانم‌ها بیشتر از آقایان است، چون احساس طرد شدگی و عدم امنیت در آنها بیشتر دیده می‌شود و نگران این هستند که نکند شوهرشان برایشان«هوو» بیاورد. به خصوص اگر مرد تک پسر باشد، انتظار خانواده برای بچه‌دار شدن و تداوم نسل از سوی خانواده افزایش پیدا می‌کند. اما اگر آقا نابارور باشد، به لحاظ شرایط فرهنگی و اجتماعی موجود در سطح جامعه، همه انتظار دارند زن ایثارگری کند و با زندگی کنار بیاید و از شوهرش جدا نشود.

توصیه ما به زوج‌ها در این شرایط این است که قبل از هر اقدامی چه جدا شدن و چه قبول کردن سرپرستی یک بچه، به یک روان‌شناس مراجعه کنند، چون بارها شاهد این مساله بودیم که بچه هم آورده‌اند اما مشکل حل نشده است، زیرا روی این‌که چه برخوردی با او داشته باشند، حساس می‌شوند و نگران این هستند که اطرافیان وجود بچه را می‌پذیرند یا خیر. مراجعه به روان‌شناس باعث می‌شود با ذهن بازتری درمورد ادامه زندگی‌شان تصمیم‌گیری کنند.

دکتر حسن میرزا حسینی - روان‌شناس

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها