به گزارش جام جم آنلاین و به نقل از باشگاه خبرنگاران، معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان اصفهان اظهار کرد: در پی دریافت اخباری مبنی بر اینکه یک قاچاقچی حرفهای یک محموله مواد مخدر را وارد شهر اصفهان کرده و قصد دارد این محموله را به پایتخت کشور انتقال دهد، بررسی موضوع به صورت فوری و ویژه در دستور کار مأموران انتظامی این استان قرار گرفت.
سرهنگ جهانگیر کریمی ادامه داد: مأموران با انجام یکسری کارهای تخصصی و اقدامات خاص متوجه شدند این محموله در یکی از ترمینالهای سطح شهر دپو و آماده انتقال به شهر تهران است.
معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان اصفهان عنوان کرد: پس از هماهنگی با مقام قضائی مأموران وارد عمل شدند و در بازرسی از محل مقدار 330 کیلوگرم تریاک را که در 33 بسته در یخچال برودت سرما جاساز شده بود، کشف کردند.
این مقام انتظامی اضافه کرد: در این خصوص یک سوداگر مرگ دستگیر و پس از تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی تحویل داده شد.
جهانگیر کریمی در پایان خاطر نشان کرد: نیروی انتظامی با سوداگران مرگ و قاچاقچیان مواد مخدر مقابله خواهد کرد و اجازه جولان و فعالیت به آنها نخواهد داد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حجتالاسلام دکتر حسن رضاییمهر، استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم از مهمترین نقش رئیس مکتب جعفری میگوید