بررسی حقوق 1600 مدیر

دادستان کل کشور با بیان این‌که فهرست‌های مختلفی از دیوان محاسبات و سازمان بازرسی درباره فیش‌های حقوقی دریافت کردیم، گفت: فهرست 1600 نفره‌ای اخذ شد که دریافت‌کنندگان حقوق‌های نجومی، در این میان زیاد نیستند.
کد خبر: ۹۳۱۳۰۸

به گزارش مهر، محمدجعفر منتظری در مراسم تودیع و معارفه معاون سیاسی امنیتی دادستان کل کشور افزود: در کارگروهی که به منظور بررسی فیش‌های حقوقی تشکیل شده، به صورت جدی پیگیر این موضوع هستیم. همچنین سخنگوی کمیسیون اصل 90 از جلسه این کمیسیون برای تنظیم گزارش مربوط به حقوق‌های نامتعارف خبر داد و گفت: در این گزارش سازمان‌هایی که برای معرفی مدیران با حقوق‌های نامتعارف همکاری نکردند، معرفی می‌شوند.

به گزارش عصر ایران، بهرام پارسایی اظهار کرد: در جلسه روز سه‌شنبه کمیسیون که با نمایندگان سازمان بازرسی و دیوان محاسبات برگزار شد، در مورد ابعاد گزارش، بحث و بررسی‌هایی صورت گرفت و ما بنا داریم در این گزارش به میزان حقوق‌های نامتعارف دریافتی و همچنین حقوق‌های غیرقانونی اشاره کنیم و به این موضوع بپردازیم که از چه زمانی سنگ بنای این کار گذاشته شده است یا این‌که چه سازمان‌هایی برای معرفی مدیران با حقوق های نامتعارف همکاری کرده و کدام سازمان‌ها همکاری نکرده‌اند که آنها را معرفی کنیم، چرا که با فرمایشات مقام معظم رهبری جای هیچ استثنایی وجود ندارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها