قرمزها عصر دیروز میهمان گسترش فولاد بودند، اما از همان ابتدای بازی با انگیزه پیروزی وارد زمین شدند و نسبت به حریف خود برتر بودند. البته این برتری در نیمه اول برای آنها حاصلی نداشت و دو تیم با تساوی بدون گل به رختکن رفتند. برانکو که تیمش را با همان ترکیب قبلی و بدون مهدی طارمی به میدان فرستاده بود، با اعتماد به بازیکنان داخل زمین، سرانجام مزد بازی رو به جلوی تیمش را در دقیقه 50 گرفت. در این دقیقه توپ ارسالی وحید امیری با اشتباه فاحش ده خسوس، دروازهبان برزیلی گسترش فولاد وارد دروازه میزبان شد. با وجود این گل پرسپولیس باز هم توپ و میدان را در اختیار داشت و موقعیتهای بیشتری را روی دروازه حریف خود ایجاد کرد. آمدن مهدی طارمی به زمین از دقیقه 66 روند خط آتش قرمزها را خطرناکتر هم کرد، اما بیدقتی طارمی باعث شد این بازیکن نتواند گل دوم تیمش را وارد دروازه گسترش کند. در ادامه حملات هر دو تیم راهی به دروازه نبردند تا پرسپولیس با برتری یک بر صفر مقابل گسترش 7 امتیازی شود و به صدر جدول صعود کند. گسترش فولاد هم که تا پیش از این بازی با بسته نگه داشتن دروازه خود، طعم شکست را نچشیده بود، اولین باخت را در لیگ شانزدهم تجربه کرد و 2 امتیازی باقی ماند.
دیدار پرسپولیسیهای قدیمی با برانکو
دو بازیکن سابق پرسپولیس دیروز با حضور در محل اقامت این تیم در تبریز با برانکو و برخی سرخپوشان دیدار کردند.
در حالی که تیم فوتبال پرسپولیس دیروز در تبریز به مصاف گسترش فولاد این شهر رفت، بازیکنان سابق این تیم با حضور در اردوی سرخپوشان با آنها دیدار کردند.
محمد نوری و محسن بنگر دو بازیکن تیم تراکتورسازی هستند که پیش از این سابقه بازی در پرسپولیس را در کارنامه دارند این دو نفر با برانکو و تعدادی از بازیکنان پرسپولیس در هتل پارس تبریز که محل اقامت سرخپوشان است دیدار و گفتوگو داشتند.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: