در خیلی از شهرهای کشورمان، بعد از غذاهای سنگین یک دسر یا شیرینی سرو می‌شود.
کد خبر: ۹۲۴۸۹۶

پودینگ موز و گردو دسر فوری، راحت و بسیار لذیذی است. پودینگ از مخلوط کردن شیر و شکر و مواد مورد نظرتان با نشاسته یا ژلاتین (که به دسر حالت منسجم بدهد) تهیه می‌شود. برای تهیه پودینگ موز وگردو به این مواد احتیاج دارید:

شیر:6 لیوان،‌ نشاسته ذرت: یک لیوان، گردوی خرد شده: نصف لیوان،‌شکر: یک لیوان، گلاب: نصف لیوان، موز رنده شده: دو عدد و وانیل: نصف قاشق چایخوری

شیر را در ظرف مناسبی ریخته روی حرارت می‌گذاریم و نشاسته و شکر را به آن اضافه می‌کنیم و ده دقیقه‌ای هم می‌زنیم تا کاملا بپزد و به غلظتی مثل فرنی برسد. بعد گلاب و وانیل را اضافه می‌کنیم. حرارت در این مرحله باید ملایم باشد که آب پودینگتان تبخیر و سفت نشود. بعد از آن موز و گردو را اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا کاملا یکنواخت شود. پودینگتان آماده است. بعد از سرد شدن و در زمان سرو می‌توانید با کمی دارچین و گردوی تازه پودینگ را تزئین کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها