در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
پاسخ پرسش دیروز (چرا به اسیدهای چرب امگا 3 نیاز داریم ؟):
اسیدهای چرب امگا3 باید در رژیم غذایی هر فردی قرار بگیرد، زیرا بدن ما نمیتواند این اسیدهای چرب را تولید کند . این اسیدها برای عملکرد مناسب مغز ضروری و این ماده برای رشد و توسعه طبیعی کودکان نیز لازم است. اسید چرب امگا 3 میتواند خطر ابتلا به بیماریهای مزمن را کاهش دهد. تنها انواع خاصی از غذاها حاوی اسید چرب امگا3 است. بنابراین اگر در رژیم غذایی خود، مقادیر کافی از این اسیدهای چرب نداشته باشید، ممکن است به مصرف مکملهای آن روی بیاورید. روغن ماهی و ماهی، اصلیترین منابع اسیدهای چرب امگا 3 هستند. ماهی سالمون، تن ماهی و ساردین، موادی است که امگا3 بالایی دارد. منابع گیاهی از اسیدهای چرب امگا3 را آلفا لینولنیک اسید مینامند. این منابع شامل روغن بذر کتان، گردو، روغن گردو، دانه چیا، روغن کانولا و روغن سویاست. تخم مرغهای غنی شده با امگا 3 موجود در بازار. اگر حداقل 99 گرم از ماهیهای غنی از امگا 3 را به صورت هفتگی مصرف کنید و از غذاهای گیاهی حاوی امگا3 بهرهمند شوید، نیازی به مصرف مکمل نخواهید داشت.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
رییس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت در گفتگو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با سیده عذرا موسوی، نویسنده کتاب «فصل توتهای سفید»
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»: