پوست انداختن قدیمی‌ها

یوبی‌سافت اذعان کرده فیلم «کیش آدمکش» (Assassin’s Creed) سوددهی زیادی نخواهد داشت. نماینده یوبی‌سافت با ذکر این که فیلم کیش آدمکش بیشتر حرکتی برای بازاریابی است تا اقدامی برای کسب درآمد، ابراز امیدواری کرده این فیلم بتواند هواداران بیشتری را با این فرنچایز آشنا کند تا در آینده مشتری گیم‌های این سری شوند. البته یوبی‌سافت تاکید کرده با ساخت این فیلم، الگوی ارائه فیلم‌های سطحی براساس بازی‌های رایانه‌ای را خواهد شکست. این فیلم اول دی امسال اکران خواهد شد.
کد خبر: ۹۲۲۲۵۶

نسخه ویژه «اسکایریم» تا جای ممکن ارتقا خواهد یافت. بازی اسکایریم که سال 2011 منتشر شد، نسخه ویژه (Special Edition) مهر امسال برای پلتفرم‌های PC, XOne, PS4 به بازار خواهد آمد. این نسخه از بازی تا جای ممکن با جلوه‌های جدید تقویت شده تا بتواند هواداران جدید را راضی کند. علاوه بر این، برای اولین بار، نسخه کنسولی این بازی از انواع مادها پشتیبانی خواهد کرد و بازیکنان می‌توانند آنها را چاشنی بازی خود کنند.

هیدتاکا میازاکی، خالق سری بازی‌های ارواح ( ارواح اهریمنی، ارواح ظلمانی) و خون‌زاد، در مصاحبه‌ای با کوتاکو در پاسخ این پرسش که ترجیح می‌دهد ده سال بعد او را با چه به یاد بیاورند، گفته هیچ اهمیتی به این افکار نمی‌دهد و به‌عنوان رئیس شرکت From Software، به تعقیب جسورانه ایده‌های نو معتقد است. البته او در آن مصاحبه به علاقه قلبی‌اش به سری ارواح اذعان داشته و از هواداری مردم ابراز خرسندی کرده است. From Software در حال حاضر مشغول تولید همزمان سه بازی است.

در خبرهای دیگر آمده بود که ظاهرا CD Projekt Red برای انتشار نسخه Game of the Year Edition بازی ویچر 3 برنامه دارد. خوشبختانه این خبر از سوی رئیس شرکت تائید شده و در آینده‌ای نامعلوم (به احتمال زیاد حوالی عید میلادی) شاهد انتشار این نسخه خواهیم بود. نسخه ویژه ویچر 3، شامل بازی اصلی و همه محتویات قابل دانلود آن، از جمله دو بسته الحاقی Heart of Stone و Blood and Wine در این بسته موجود خواهد بود.

گفتنی است دموی Resident Evil 7 که بتازگی برای PS4 منتشر شده، با این که فقط برای کاربران Playstation Plus فراهم بوده، بیش از دو میلیون نسخه دانلود شده است. در هفته‌های آینده بیشتر از این بازی خواهیم گفت.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها