ایران

قتل پدر به دست پسر

پسر 19 ساله‌ای که در حین درگیری با پدرش او را درخانه روستایی در اطراف شهرستان راوراز پای در آورده بود، دستگیرشد.
کد خبر: ۹۱۷۳۴۱

حجت‌الاسلام اسماعیل بلوچ زاده، دادستان عمومی و انقلاب شهرستان راور کرمان در این باره گفت: ساعت 23 و 30 دقیقه چهارشنبه گذشته گزارش قتل مرد 45 ساله‌ای در یکی از روستاهای منطقه هجدک از توابع شهرستان راور به پلیس گزارش شد‌. ماموران با حضور در آنجا مشاهده کردند این مرد با شلیک گلوله به قتل رسیده است. تحقیقات اولیه نشان می‌دادکه او به دست پسر 19 ساله‌اش به قتل رسیده که با هماهنگی قضایی وی دستگیرشد .

وی ادامه داد: این قتل در پی خشم ناشی از دعوای والدین با او شده که پسر 19 ساله قادر به تحمل آن نبوده و مرتکب این جنایت شده است. در همین رابطه پرونده‌ای در شعبه دادستانی راور تشکیل شد و از سوی دادرس جانشین بازپرس مورد رسیدگی قرار گرفته است. متهم به قتل اعتراف کرده و تحقیقات تکمیلی از وی ادامه دارد.

آینده درمانی الینا از دست کادر پزشکی خارج است

آینده درمانی الینا، دختر خردسالی که از دو ماه پیش در بیمارستان به‌سر می‌برد، از دست کادر پزشکی خارج شد.

سیداحمد حسینی، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان گلستان در این باره گفت: مراقبت کافی و تخصصی کامل این بیمار انجام می‌شود و نباید تصور کرد با طولانی شدن روند کما خللی در خدمت‌رسانی انجام می‌شود. به‌طور مشخص نمی‌توان تعیین کرد چه کسی در بروز این اتفاق مقصر بوده، اما باید پذیرفت رخ دادن اشتباهات پزشکی موضوعی طبیعی است.

وی افزود: سازمان‌های نظام پزشکی و پزشکی قانونی مسئول رسیدگی به تخلفات پزشکی هستند و تا زمانی که این مراجع قانونی نظری مبنی بر تخلف تیم درمانی الینا ندهند، نمی‌توان از فعالیت آنها جلوگیری کرد. کادر پزشکی این کودک پس از بروز این اتفاق، عمل‌های جراحی خود را به دلیل نداشتن روحیه مناسب تعطیل کردند.

الینا فروتن، دختر 6 ساله گرگانی که نزدیک به دو ماه قبل برای درمان لوزه به بیمارستان تخصصی کودکان طالقانی گرگان مراجعه کرده بود هنگام عمل جراحی به کما رفت و از آن روز تاکنون بدون هیچ پیشرفتی در این بیمارستان بستری است.

در پی این اتفاق دادستان گرگان به عنوان مدعی‌العموم وارد موضوع شد و با دستور وی پرونده‌ای علیه تیم درمانی و مسئولان ذی‌ربط در محاکم قضایی تشکیل شده و همچنان در دست رسیدگی است.

انفجار مین با یک کشته

انفجار مین در شهرستان گیلانغرب منجر به کشته شدن یک نفر شد. یک منبع آگاه در این باره گفت: این مین‌ها از دوران جنگ باقی مانده‌ که انفجار یکی از آنها در شهرستان گیلانغرب به مرگ پسری منجر شد.

خود کشی نوجوان 17 ساله

پسر 17 ساله خرم‌آبادی پس از قبول نشدن در امتحانات خود را به‌دار آویخت.

شواهد حاکی است این نوجوان پس از قبول نشدن در امتحانات پایان ترم سوم دبیرستان افسرده شده و شامگاه پنجشنبه در خانه‌اش در حالی که مادر و خواهرش حضور داشتند خود را به دار آویخت. پس از لحظاتی مادر این نوجوان با صحنه مواجه شد، اما زمان کافی برای برگرداندن فرزندش نداشت و پسرش مقابل چشمانش جان باخت.

پلیس خواب 40 اراذل و اوباش را آشفته کرد

اجرای طرح امنیت اجتماعی و اخلاقی پلیس مرکز استان اصفهان به دستگیری 40 نفر اراذل و اوباش سابقه‌دار منجر شد .

سرهنگ حسن یاردوستی، فرمانده انتظامی شهرستان اصفهان در این باره گفت: گزارش‌های مردمی در دستور کار پلیس امنیت اجتماعی و اخلاقی اصفهان قرار گرفت که نشان می‌داد افرادی با استفاده از سلاح سرد اقدام به شرارت، تهدید، ایجاد رعب و وحشت، مزاحمت و زورگیری می‌کنندو آسایش را از شهروندان سلب کرده‌اند. وی اضافه کرد: ماموران در قالب چند گروه عملیاتی تحقیقات در این زمینه را آغاز کردند تا این که مخفیگاه‌‌های این افرادشناسایی شد و آنها که 40 نفر از اراذل و اوباش و افراد شرور سابقه‌دار بودند در عملیات‌ جداگانه‌ای روز پنجشنبه دستگیر شدند. سن متهمان بازداشت شده بین 25 تا 35 سال است.

یاردوستی تصریح کرد: همگی سابقه‌دار، معتاد به شیشه و دارای سلاح‌های سرد بوده و جرایمی چون زورگیری، اخاذی، مزاحمت برای نوامیس مردم، عربده کشی، ایجاد رعب و وحشت در بین مردم، ایجاد ضرب وجرح و بستن راه روی ماشین‌ها در پرونده آنها وجود دارد. یکی از متهمان بازداشت شده با جعل عنوان پلیس و به تن کردن لباس ماموران اخاذی می‌کرد. این در حالی بود که در بازرسی از مخفیگاه‌های این افراد 200 قبضه سلاح سرد از جمله قمه و قداره، گرز، شمشیر، زنجیر، ساطور، 4عدد سلاح وینچستر، 7 کیلوگرم هروئین و ادوات استعمال مواد مخدر و قمار کشف شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها