ایستاده در غبار

مهندس عزت‌الله ضرغامی درباره فیلم ایستاده در غبار در اینستاگرامش نوشت: «حاج احمد متوسلیان، مرد بزرگ تاریخ انقلاب، با این فیلم خوش ساخت و باورپذیر به مردم معرفی شد.
کد خبر: ۹۱۳۶۴۶

به گروه سازنده، بویژه کارگردان جوان و توانا؛ آقای حسین مهدویان خسته نباشید و دست مریزاد می‌گویم. آقای مهدویان فارغ‌التحصیل دانشکده صداوسیماست. از ایشان، قبلا سریال «آخرین روزهای زمستان» که روایت زندگی و فرماندهی شهید حسن باقری است را در تلویزیون دیده‌ایم. خوشحالم که با تیزبینی گروه، سکانس مهم و کلیدی و بحث برانگیز مربوط به حاج‌احمد متوسلیان به طور مستقل دستمایه ساخت این فیلم ارزشمند شد.

از نظر من تقاطع و مدیریت و فرماندهی در صف و ستاد که نمونه‌ای از آن در عملیات بیت‌المقدس و میان این دو فرمانده بزرگ است، درس بزرگی برای مدیران کشور و دانشجویان رشته مدیریت است .

تصویربرداری فوق‌العاده آقای هادی بهروز جوان و طراحی صحنه آقای دکتر شجاعی در ذهن ما باقی خواهد ماند.

پی نوشت

شهید محسن وزوائی از دانشجویان مسلمان پیرو خط امام و از فرماندهان دفاع مقدس است که در این فیلم به او هم پرداخته شده است.

واقع‌نمایی کارگردان جسور در پرداختن به اختلاف رفتار و مشی این شهید عزیز با حاج احمد متوسلیان به‌قدری جذاب و دیدنی است که سکانس شهادت او را صدچندان جلوه می‌دهد و بی‌اختیار اشک را بر پهنای صورت هر بیننده‌ای جاری می‌کند.»

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها