سوگل طهاسبی از «هنگامه» گفت

با گذشت حدود یک ماه، فیلم «هنگامه»، که از آن به‌عنوان اولین اثر داستانی درباره مدافعان حرم یاد می‌شود در بیش از 150 مکان و در چهارگوشه کشور از روستای برچور مازندران تا چرام کهگیلویه و بویر احمد و از مهران ایلام تا سربیشه خراسان جنوبی اکران شده است.
کد خبر: ۹۱۱۵۴۷

نقش اصلی این فیلم را سوگل طهماسبی بازی می‌کند که روز گذشته در گفت‌وگو با فارس به بیان دلایلش برای نقش‌آفرینی در این فیلم پرداخت. او که با سریال کیمیا چهره‌اش بیشتر در میان مردم شناخته شد، در این‌باره گفت: دوست دارم با آدم‌هایی کار کنم که به یک چیزی اعتقاد دارند و به مسائلی در زندگیشان پایبند هستند؛ چون تکلیف‌تان با آن آدم ها مشخص است و می‌دانی آن آدم قرار است چه بسازد و تنها هدفش این نیست که یک فیلم بسازد که در سوپرمارکت برود. کارهای سینمایی بازی کردم که هیچ‌چیز پشتش نبوده و هیچ ‌اتفاقی هم در آن نیفتاده است ولی شاید «هنگامه» از کارهایی بوده که هنوز فکر می‌کنم تا یکی دوسال دیگر هم حرف برای گفتن دارم و جاهای مختلف دعوت شوم و بروم و فیلم را ببینم و از آن لذت ببرم.

او افزود: خیلی دغدغه ستاره شدن ندارم. از هشت سالگی تئاتر کار می‌کنم و هیچ وقت در زندگی دغدغه‌ام این نبوده که بعد از این چه اتفاقی برایم می‌افتد. اگر در مسیر ستاره شدن قرار می‌گرفتم شاید مثلا هنگامه به من پیشنهاد می‌شد می‌گفتم نه بازی نمی‌کنم. برای همین است که کار تلویزیونی را خیلی بیشتر دوست دارم و از ارتباط داشتن با مردم خیلی لذت می‌برم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها