مادر و کودک دربست مترو

اگر اهل متروسواری باشید حالا چه به اجبار و چه از سر ناچاری و چه برای تفنن و گذران وقت، پیشنهاد می‌کنیم سری به ایستگاه‌های صادقیه، امام خمینی(ره)، بهارستان، ترمینال جنوب و تئاتر شهر و عبدل‌آباد بزنید؛ اتاقی طراحی شده به اسم مادر و کودک که وقتی وارد آن می‌شوید باور نمی‌کنید اینجا ایران است! باز هم دم آقای قالیباف گرم! هفته گذشته ششمین اتاق مادر و کودک را با هدف تکریم مادران و با هدف ایجاد فضایی آرام، در ایستگاه عبدل‌آباد متروی تهران افتتاح کرد.
کد خبر: ۹۰۶۸۰۰

دوستان در شهرداری برآورد کرده‌اند در ایستگاه عبدل‌آباد حدود هزار مادر و کودک تردد دارند که تامین نیازهای کودکان در زمینه نظافت و شیردهی مشکلاتی برای آنها به وجود می‌آورد و افتتاح این ایستگاه می‌تواند رفع‌کننده تمام مشکلات مادران در این زمینه‌ها باشد.

تازه به گفته مدیرعامل شرکت بهره‌برداری متروی تهران، ضرورت وجود دو اتاق مادر و کودک در هر خط انکارناپذیره و در ماه‌های آینده شاهد افتتاح بیشتر این اتاق‌ها خواهیم بود.

حالا اگر مادر هستید و اطراف این ایستگاه‌ها همراه کودکتان به مشکلی برمی‌خورید بد نیست بدانید مادران می‌توانند در این اتاق‌ها از امکاناتی برای رفع مشکلات نظافتی کودکان هم استفاده کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها