به گزارش جام جم آنلاین، رحمتالله حافظی درباره آخرین وضعیت مبارزه با موشهای پایتخت، گفت: شهرداری تهران روش نوینی را برای مبارزه با موشهای پایتخت در نظر گرفته که بررسیهای انجام شده نشان داد مبارزه با موشهای پایتخت سیر قابل قبولی دارد.
وی با بیان اینکه تزریق فوم برای مسدود کردن منافذ ورودی محل زندگی موش ها در دستورکار شرکت ساماندهی مشاغل به عنوان متولی ساماندهی موشها قرار دارد گفت: با این اقدام مناسب شاهد کاهش جمعیت موشها بوده ایم، اما قطعا بازهم موش در سطح شهر دیده می شود.
حافظی افزود: اگر این شیوه برخورد و مهار با گسترش موشها، ادامه داشته باشد شاهد اتفاق خوبی در کاهش موشهای پایتخت خواهیم بود.
منبع: ایسنا
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد