به گزارش جام جم آنلاین ، در پی دریافت اخبار و گزارش های مردمی مبنی بر اینکه فردی به هویت «آق نادر» اقدام به فروش سلاح جنگی در بساط دستفروشی خود می نماید؛پرونده ای در این رابطه تشکیل و رسیدگی به موضوع در دستور کار ماموران پایگاه سوم پلیس امنیت عمومی تهران بزرگ قرار گرفت.
در ادامه ماموران با انجام تحقیقات میدانی دریافتند پاتوق متهم از میدان امام حسین (ع) تا میدان فردوسی بوده و در این محدوده اقدام به فروش سلاح جنگی می نماید.
پس از چندین روز کار اطلاعاتی-پلیسی سوژه مورد نظر شناسایی و نامبرده در روزهای مختلف تحت مراقبت قرار گرفت تا اینکه در ساعت 18:00 تاریخ 13 اردیبهشت محل اختفاء وی در خیابان 17شهریور شناسایی و در بازرسی از بساط وی تعداد 3 قبضه سلاح جنگی کلت شاه کش کشف شد.
سرهنگ علیرضا لطفی، رئیس پلیس امنیت عمومی تهران بزرگ با اعلام این خبر، افزود: سرانجام متهم که خود را «م.م» معرفی نموده بود دستگیر و جهت سیر مراحل قانونی به پلیس امنیت عمومی تهران بزرگ منتقل شد.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
رئیس انستیتوپاستور ایران در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
علی بخشیزاده، معاون صدای رسانهملی در گفتوگو با «قابکوچک» مطرح کرد