فریب دختران و پسران در ساعات پایانی شب

مامور قلابی کلانتری ابوذر به دام افتاد

مامور قلابی که اقدام به اخاذی از دختران و پسران محله ابوذر تهران می‌کرد، توسط پلیس شناسایی و دستگیر شد.
کد خبر: ۹۰۳۷۷۴
مامور قلابی کلانتری ابوذر به دام افتاد

به گزارش جام جم آنلاین ، ساعت 21، هجدهم اردیبهشت ماه درپی اطلاع مردم مبنی براینکه شخصی با عنوان مامور کلانتری قصد فریب دختران و پسران جوان را دارد، ‌تیمی از کلانتری ابوذر جهت بررسی موضوع به محل اعزام شدند.

عوامل پلیس در بررسی‌های اولیه متوجه شدند که فرد مورد نظر به نام «سعید» با جعل عنوان مامور کلانتری و به بهانه اینکه آشنا‌هایی در مقر انتظامی دارد، اقدام به اخاذی و کلاهبرداری می‌کرد که توسط مردم دستگیر شده بود.

رئیس کلانتری 161ابوذر گفت: متهم پس از انتقال به کلانتری به چندین فقره کلاهبرداری از دختران و پسران به بهانه حل مشکلات انتظامی خودشان و دوستانشان اعتراف کرد.

سرهنگ حجت اله مرادی افزود: پرونده متهم جهت بررسی بیشتر در اختیار مقام قضایی قرار گرفت.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

{$convert_old_media}
newsQrCode
ارسال نظرات
پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

معاون دبیر ستاد هماهنگی امور ایمنی و آتش‌نشانی کشور در گفت‌وگو با «جام‌جم» به تشریح آخرین وضعیت تجهیزات و ظرفیت عملیاتی آتش‌نشانی می‌پردازد

پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

۲۰۰ بار اهدای زندگی

حسین زمانی، بازیگر تلویزیون در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از ۲۰۰ بار اهدای خون و ترویج فرهنگ ایثار می‌گوید

۲۰۰ بار اهدای زندگی

نیازمندی ها