محمود روانبخش، متخصص تغذیه با بیان مطلب فوق به فارس گفت: بهترین زمان صرف وعدههای غذایی بین 20 تا 25 دقیقه است و بهتر است هر لقمه غذا حدود 30 بار جویده شود. همچنین خوردن غذاهای فیبردار، ماهی، میوههایی مثل گریپفروت و توت و سبزیهایی مثل بامیه و سیر برای افراد دیابتی توصیه میشود.
وی افزود: درصد بالای فیبر که در انواع میوه، سبزی، غلات، حبوبات و مغزها وجود دارد، سرعت جذب قند را کم و به حفظ قندخون افراد دیابتی کمک میکند.
وی تاکید کرد: مصرف گوشت قرمز به میزان بالا، ارتباط بسیاری با افزایش خطر ابتلا به دیابت دارد، بنابراین به این افراد توصیه میشود به جای گوشت قرمز، ماهی بخورند چون ماهی به دلیل داشتن امگا 3، خطر ابتلا به دیابت را کم میکند.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد