سجادی شاکی از خادم

وزارت ورزش و جوانان در حالی طی هفته‌های گذشته سعی کرد صحبت‌های حمایتی رئیس‌جمهور از کاروان اعزامی به المپیک را به نام خود بزند که نصرالله سجادی، معاون این وزارتخانه دیروز در گفت‌وگو با رادیو ورزش حرف دل خود و گودرزی را زد و از نامه‌نگاری روسای فدراسیون‌ها با رئیس‌جمهور گله کرد!
کد خبر: ۸۹۲۳۲۳

به گزارش جام‌جم، وقتی رسول خادم رئیس فدراسیون کشتی، طی دو نامه پیاپی بشدت از بی‌توجهی دولت و وزارت ورزش نسبت به آماده‌سازی تیم‌های المپیکی گلایه کرد که صدای خادم به گوش رئیس‌جمهور رسید و او پس از چند روز در جلسه هیات دولت ضمن حمایت از تیم‌های المپیکی، محمدباقر نوبخت، رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی را مسئول پیگیری وضعیت مالی تیم‌های المپیکی کرد؛ موضوعی که ظاهرا خیلی به مذاق وزارت‌نشینان ورزش خوش نیامده است؛ زیرا دیروز سجادی درخصوص این نامه‌نگاری‌ها گفت: باید در چارچوب سازمانی که کار می‌کنیم و طبق قوانین و دستورالعمل‌ها عمل کنیم، اما متاسفانه افراد پای خود را فراتر از اختیارات سازمانی می‌گذارند. به عبارت دیگر قبل از این‌که با کسی که آنها را گمارده، به عنوان رئیس اصلی روبه‌رو شوند، سلسله مراتب بالاتر را می‌خواهند ببینند که این موضوع صحیح نیست.

وی ادامه داد: اگر برای هر کاری در کشور همه رئیس‌جمهور را خطاب قرار دهند، این صحیح نیست. به نظرم افراد یا می‌خواهند خودشان را بزرگ جلوه دهند یا این‌که شاید منظور خاصی دارند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها