برانکو: سخت‌ترین بازی فصل را بردیم

پرسپولیس؛ سرور و صعود

پرسپولیس در روزی که چند بازیکن خود را به دلیل مصدومیت و محرومیت در اختیار نداشت و برخلاف هفته‌های گذشته خوب بازی نمی‌کرد، به سه امتیاز شیرین خارج از خانه برابر صبا دست یافت تا با توجه به توقف هر سه تیم بالای جدول تیم برانکو یک گام دیگر به صدر جدول نزدیک شود.
کد خبر: ۸۸۸۹۰۱

به گزارش جام‌جم، هفته بیست و سوم لیگ برتر فوتبال در شرایطی طی دو روز گذشته و انجام بازی‌های کم گل برگزار شد که بی شک خوشحال‌ترین تیم آخرین هفته سال 94 پرسپولیس بود، زیرا سرخپوشان پس از دو تساوی پی‌در‌پی سرانجام در روزی که بازیکنانی چون محسن بنگر، کمال کامیابی‌نیا، رامین رضاییان و مهدی طارمی را از ابتدای بازی در ترکیب اصلی خود نداشت با ارائه یک بازی قابل دفاع، موفق شد صبا را در قم شکست دهد تا تیم علی دایی پس از هفته‌ها همچنان در حسرت پیروزی باقی بماند.

عیدی سرخ‌ها

پرسپولیسی‌ها در شرایطی به این سه امتیاز ارزشمند دست یافتند که پیشتر استقلال تهران و خوزستان و همچنین ذوب‌آهن اصفهان برابر حریفان خود متوقف شده بودند و این برد خارج خانه ضمن این‌که به معنی بازگشت تیم برانکو به رده سوم جدول بود، فاصله این تیم با استقلال پیشتاز را هم به چهار امتیاز تقلیل داد تا شیرینی این برد برای مرد کروات دو چندان شود. برانکو ایوانکوویچ، سرمربی پرسپولیس در پایان بازی این‌گونه به اظهار نظر پرداخت: فکر می‌کنم این پیروزی یک عیدی خوب و زیبا برای هوادارانمان بود. برد برابر صبا برای رسیدن ما به صدر جدول خیلی مهم بود. فکر می‌کنم این بازی سخت‌ترین دیدار ما تا آخر فصل باشد. صبا تیم بسیار خوبی است و استحقاق حضور در سه تیم بالای جدول را دارد.

برانکو با اشاره به بازی دو تیم گفت: فکر می‌کنم با وجود این‌که فقط یک گل رد و بدل شد، اما تماشاگران بازی خوبی را تماشا کردند. پرسپولیس از ابتدای فصل نمایش خوبی ارائه می‌کرد و از همان زمان می‌دانستیم که جایگاهمان در رده‌های میانی نیست.

سرمربی پرسپولیس افزود: 17 هفته است به تیمی نباخته‌ایم و به برد در این بازی هم نیاز داشتیم. این برد به ما کمک می‌کند که در کنار استقلال، ‌استقلال خوزستان و ذوب‌آهن در صدر رقابت کنیم. بار دیگر تکرار می‌کنم که صبا با وجود علی دایی مستحق بودن در بین سه تیم بالایی جدول است.

علی دایی، سرمربی صبا هم که در این مسابقه تیمش سوار بر توپ و میدان بود، پس از این باخت گفت: بهتر از پرسپولیس بازی کردیم. موقعیت‌هایمان بهتر از این تیم بود. متاسفانه باز هم روی اشتباهات فردی گل خوردیم. نمی‌دانم کی این اشتباهات دست از سر ما بر می‌دارد. خوب بودیم و باید می‌بردیم. متاسفانه نمی‌توانم روی اشتباهات فردی بازیکنان تاثیر بگذارم. اشتباه ناشیانه‌ای را لک انجام داد و در نتیجه گل خوردیم.

مظلومی: حیف شد

در دیگر بازی حساس این هفته و در حالی که تصور می‌شد استقلال بتواند با کسب سه امتیاز برابر پدیده مقتدرانه به استقبال سال نو برود، اما تیم مظلومی در عین ناباوری از پس مهمان خود برنیامد و رقیب شاد کن شد! مظلومی در پایان این بازی گفت: بازی خوبی انجام دادیم اما گل نزدیم، حتی یک موقعیت به حریف ندادیم و دقت لازم را در ضربات نهایی نداشتیم. پدیده، اتوبوسی دفاع می‌کرد، حیف شد سه امتیاز را نگرفتیم.

سرمربی استقلال با اشاره به مصدومیت روزبه چشمی در این دیدار افزود: با مصدومیت چشمی، خلأ در میانه زمین ما ایجاد شد. بازیکنان ما همه تلاش خود را کردند، اما یک روز توپ‌ها به گل نمی‌رود. به هر حال امیدواریم در بازی‌های بعدی، حریفان بازی کنند نه اتوبوسی دفاع.

مظلومی با انتقاد از عملکرد داور مسابقه و این‌که بازی به مراتب بیش از 4 دقیقه وقت تلف شده داشت، اضافه کرد: با وجود این خوشحالم از این‌که سال تمام شد و ما همچنان صدرنشین باقی ماندیم.

ادامه روزهای خوب تراکتور

در پرگل‌ترین دیدار هفته تراکتورسازی تبریز در حالی موفق شد فولاد را با شکست 3 بر 2 بدرقه کند که فولادی‌ها چند هفته‌ای است از بحران رهایی یافته و با کسب نتایج خوب از قعر جدول فاصله گرفته‌اند. با این حال تیم قلعه‌نویی که در لیگ قهرمانان آسیا شروع خوبی داشت و هفته پیش در تهران پرسپولیس را آزار داد، در یک بازی پر افت و خیز با شکست دادن فولاد نشان داد روی غلتک افتاده است. قلعه‌نویی در این خصوص گفت: با وجودی این‌که تیم بسیار خسته بود، اما باغیرت و دوندگی بازیکنان نتیجه را به نفع خودمان تمام کردیم و من از این بازیکنان باغیرت تشکر می‌کنم. امیدوارم بتوانیم در دو بازی شش امتیازی پیش رو مقابل استقلال و ذوب‌آهن با موفقیت کارمان را ادامه دهیم. وی افزود: چند سال پیش پس از رفتنم کلی حاشیه درست کردند، اما من برای اثبات حقانیت بازگشتم تا دینم را ادا کنم و در این چهار ماه از تمام مسائل گذشت کردم و به فکر وجدان کاری هستم تا بتوانیم دین خود را به نحو احسن ادا کنیم، با وجود این‌که خیلی‌ها نمی‌خواهند من موفق باشم، با این حال تا روز آخر به کار خود ادامه خواهم داد.

پایان ناکامی سپاهان

هر چند در این هفته ذوب‌آهن یکی از نمایندگان اصفهان متوقف شد، اما خبر خوب برای اصفهانی‌ها پایان ناکامی سپاهان بود که پس از چند بازی، طلسم نبردن را شکست و موفق شد یک بر صفر سیاه‌جامگان مشهد را شکست دهد. ایگور استیماچ سرمربی سپاهان پس از نخستین پیروزی با سپاهان در لیگ برتر، گفت: ما نتوانستیم بازی همیشگی خود را به نمایش بگذاریم، اما خوشبختانه در این دیدار به پیروزی رسیدیم. بازی حساسی بود و در 30 روز گذشته ما بازی‌های سخت و دشواری داشتیم. وی ادامه داد: به نظرم تساوی در این دیدار عادلانه‌تر بود که خوشبختانه توانستیم پیروزی را از آن خود کنیم و از این بحران بیرون بیاییم. امیدواریم که در تعطیلات بتوانیم روی نقاط ضعفمان کار کنیم و سال آینده به رتبه‌های بالای جدول برسیم. ما می‌دانستیم سیاه‌جامگان پرس زیادی انجام خواهد داد و به همین دلیل به توپ‌های بلند روی آوردیم. هدف ما در ابتدا این بود که گل نخوریم و پس از آن بتوانیم به گل برسیم که توانستیم پیروز میدان شویم.

نتایج هفته بیست و سوم لیگ برتر

سیاه‌جامگان صفر- سپاهان یک

گل: موسی‌اف (90)

تراکتورسازی3- فولاد 2

گل‌ها: ایوب کلانتری (8)، محمد ایران‌پوریان (63) و خالد شفیعی (5+90) برای تراکتورسازی و ساسان انصاری (66 و 92 هر دو پنالتی)

نفت تهران یک- گسترش فولاد صفر

گل: مرتضی اسدی (92- گل به خودی)

ملوان یک- استقلال خوزستان یک

گل‌ها: جلال رافخایی (27) برای ملوان و محمد طیبی برای استقلال خوزستان (45)

استقلال تهران صفر- پدیده صفر

ذوب‌آهن یک- سایپا یک

گل‌ها: مهدی رجب‌زاده (29) برای ذوب‌آهن و مهدی ترابی (45) برای سایپا

استقلال اهواز یک- راه‌آهن صفر

گل: طالب ریکانی (62)

صبا صفر- پرسپولیس یک

گل: فرشاد احمدزاده (42)

لیگ برتر جام خلیج فارس

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها