با پیروزی در فینال برابر ازبکستان

تیم ملی فوتسال ایران قهرمان آسیا شد

تیم ملی فوتسال امروز در فینال جام ملت‌های آسیا به مصاف ازبکستان می‌رود

یک نفس تا جام یازدهم

بعد از شش سال دوری، فوتسال ایران تشنه بالای سر بردن جام قهرمانی آسیاست؛ جامی که پیش از این ده بار دیگر با هنرنمایی بروبچه‌های سالنی‌باز فوتبال کشورمان نصیب ما شده بود، اما دو دوره وقفه در فتح آن، این بار همه را چشم انتظار قهرمانی گذاشته است.
کد خبر: ۸۸۳۳۴۴

از ساعت 17 و 30 دقیقه امروز، ورزشگاه ملی ازبکستان پذیرای دیدار نهایی چهاردهمین دوره جام ملت‌های آسیاست‌ دیداری که یک پای آن پرافتخارترین تیم آسیا و یک پای دیگرش تیم میزبان است که از حمایت حدود 3000 تماشاگر ازبکی برخوردار است. با این حال تقریبا خیال همه ما از تیم ملی فوتسال کشورمان راحت است. شاگردان ناظم‌الشریعه از همان روز نخست بازی‌ها، هیچ حریفی را دست‌کم نگرفتند و با زدن 46 گل در پنج مسابقه، حریفان خود را یکی پس از دیگری در هم کوبیدند. جالب آن‌که مقتدرانه‌ترین پیروزی تیم ملی فوتسال کشورمان در دیدار ما قبل فینال و مقابل ویتنامی به دست آمد که با حذف ژاپن‌ قهرمان دو دوره قبلی مسابقات شگفتی‌ساز شده بود. شاگردان ناظم‌الشریعه این حریف را 13 بر یک بردند. زدن شش گل به اردن‌ هفت گل به چین، 13 گل به عراق و هفت گل به قرقیزستان در مراحل گروهی و یک‌چهارم نهایی این مسابقات درحالی بود که ازبکستان، حریف امروز ایران در فینال جام ملت‌ها با وجود بهره‌مندی از شرایط میزبانی در هیچ‌یک از بازی‌های خود در این تورنمنت بیشتر از پنج گل به ثمر نرسانده است.

همه افتخارات ازبکستان در فوتسال آسیا به هفت بار حضور در نیمه‌نهایی جام ملت‌ها خلاصه می‌شود. آنها سه بار هم در فینال این تورنمنت حضور داشتند، اما سهمشان از بردن جام قهرمانی صفر بوده است. برای بازیکنانی چون علی صانعی، سیامک داداشی، محمد هاشم‌زاده، محمدرضا حیدریان، احمد پری‌آذر و وحید شمسایی که 15 سال پیش در فینال سومین دوره جام ملت‌های آسیا 9 بار دروازه ازبکستان را باز کردند و جام قهرمانی را در تهران نگه داشتند، این بازی یادآور خاطرات شیرین آن روزهای فوتبال سالنی ماست که به هیچ تیمی کمتر از هشت گل نمی‌زدیم.

حالا بعد از 15 سال یک‌بار دیگر ایران و ازبکستان در فینال رقابت‌های فوتسال آسیا هستند؛ فینالی که این بار به جای تهران در تاشکند ازبکستان برگزار می‌شود.

محمد ناظم‌الشریعه، سرمربی تیم ملی فوتسال کشورمان در آستانه این بازی گفت: تا اینجا نتایج درخشانی به دست آورده‌ایم و امیدوارم در دیدار فینال هم بازی درخشانی را به نمایش بگذاریم و نتیجه‌ای خوب بگیریم. روز یکشنبه سالن مملو از تماشاگران ازبکستانی خواهد بود که کار ما را سخت می‌کند. اصلا یکی از دلایلی ‌که ازبکستان به فینال راه یافت، حمایت همین تماشاگران بود. وی در واکنش به این مساله که تیم ملی فوتسال تدابیر لازم را برای تقابل با ازبکستان اندیشیده است، افزود: صددرصد این‌طور است. بچه‌های ما ستاره‌های بزرگی هستند و ستارگان کل سال‌های فوتسال ایران اینجا جمع شده‌اند که مهم‌ترین شاخصه آنها نیز صداقت است؛ صداقتی که سرلوحه کارشان قرار داده‌اند. بازیکنان تیم ملی بازی زیبایی انجام می‌دهند و با اجرای تمام تاکتیک‌ها به فینال رسیدند. مهم‌ترین چیز این بود که ما باور را به بازیکنان تزریق کردیم تا آنها برای هر بازی آماده باشند.

حیدریان: هدف جهانی باشد

محمدرضا حیدریان، کاپیتان اسبق تیم ملی فوتسال کشورمان که قهرمانی‌های زیادی را همراه با این تیم در جام ملت‌های آسیا تجربه کرده در آستانه فینال امروز گفت: این تیمی که تا امروز دیدیم، بدون شک برای بردن ازبکستان هم مشکلی ندارد. شاگردان ناظم‌الشریعه در هیچ‌یک از بازی‌های قبلی خود تحت فشار قرار نگرفتند و در بازی نهایی هم احتمالا قدرت خود را به حریف دیکته خواهند کرد. حیدریان با بیان این که قهرمانی در آسیا را نباید ملاک پیشرفت فوتسال ایران دانست، افزود: ما در سال‌های گذشته بارها عنوان قهرمانی آسیا را به دست آورده‌ایم. پس دیگر قهرمانی در آسیا نمی‌تواند هدف اصلی باشد. ما تیم جوان و خوبی داریم و باید با اتکا به این نفرات برای مسابقات جهانی برنامه‌ریزی کنیم.

این تیم نیاز به بازی‌های تدارکاتی بزرگ با تیم‌های مطرح دنیا دارد تا بتواند پابه‌پای آنها بجنگد و تنها در این صورت است که می‌توانیم بگوییم فوتسال ما پیشرفت کرده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها