شکست سنگین ایران از ژاپن

حسرت المپیک 44 ساله شد

این امید ما بود که جان داد، تیمی که می‌توانستیم به آن دل ببندیم، تیمی که می‌توانست علیه تمام حسرت‌ها و طلسم‌ها بایستد، در چند دقیقه تمام آرزوهای ما را پرپر کرد. حالا افسوس ما 44 ساله شد و بازهم نتوانستیم با بازیکنان زیر 23 سال تجربه بازی در بزرگ‌ترین جشنواره ورزشی جهان را به دست بیاوریم. هزار افسوس که این بدترین نتیجه تیمی که محمد خاکپور را روی نیمکت داشت در روزی اتفاق افتاد که بهترین بازی خود را انجام دادیم.
کد خبر: ۸۷۵۱۷۶

تیم امید ایران که در 3 بازی گذشته خود هیچ‌گاه چهره یک تیم مقتدر را نداشت، در برابر ژاپن توفانی شروع کرد. هنوز بازی جا نیفتاده بود که تیم امید ایران صاحب یک موقعیت ایده آل برای گلزنی شد. مطهری در دقیقه دوم دیدار با توپربایی از کمند مدافعان حریف گریخت و در حالی که دروازه‌بان حریف بیرون آمده بود از پشت محوطه جریمه ضربه خود را زد که به کرنر رفت. این ضربه کرنر را کریمی با ضربه سر به بالای دروازه فرستاد تا دو موقعیت عالی را تیم ایران از دست بدهد. بعد از این گل برای دقایقی ژاپن فشار زیادی روی دروازه ایران ایجاد کرد که در یک صحنه اخباری ضربه سر مهاجم حریف را به خوبی دفع کرد. پس از این موج حمله ژاپنی‌ها، تیم کشورمان سعی کرد در ضد حملات خود را به دروازه حریف نزدیک کند. تیم ایران با میدان‌داری مهدی ترابی زمین را در اختیار داشت و در نیمه‌دوم هم تیم برتر زمین بود . در این نیمه‌ شاگردان خاکپور با پاسکاری‌های خوب خود ژاپن را تحت کنترل داشتند و مهم‌ترین خطر بازی را رقم زدند. در دقیقه ۵۷ بود که سانتر از راست را میلاد محمدی با ضربه سر زد که توپ او با بدشانسی به تیر افقی دروازه ژاپن اصابت کرد و به داخل گل نرفت. تیم ایران در دقیقه ۵۹ با شوت از راه دور ارسلان مطهری دروازه حریف را بار دیگر تهدید کرد. در ادامه نیز این تیم ایران بود که همچنان بهتر از حریف ظاهر شد و بازیکنان ژاپن تحت فشار یاران ایران کاملا از هم گسیخته بودند. این برتری به هیچ کجا نرسید و دو تیم بدون گل زده به وقت‌های اضافه وارد شدند، جایی که کابوس تیم ایران شروع شد. در دقیقه ۹۶ بازی بود که سانتر از راست با غفلت مدافعان ایران همراه شد تا تویوکاوا بازیکن تعویضی ژاپنی‌ها با ضربه سر دروازه تیم ایران را باز کند.

بعد از این گل تیم ایران به خود آمد و حملات احساسی را طرح ریزی کرد که در یکی از صحنه‌ها ارسلان مطهری موقعیت خوبی را از دست داد و با استپ نه چندان خوب خود توپ را به دروازه‌بان حریف تقدیم کرد.

تیم ایران در شروع وقت اضافه دوم کمندانی را به میدان فرستاد تا تهاجمی تر ظاهر شود اما دو گل متوالی را روی شوت‌های ناکاجیما دریافت کرد تا شکست سنگینی را متحمل شود.

این بازیکن در دقیقه ۱۰۸ با حرکتی عرضی و ضربه‌ای فنی به زاویه مخالف به زیبایی دروازه اخباری را گشود و یک دقیقه بعد با تکرار این صحنه دومین گل متوالی خود و سومین گل تیم ژاپن را به ثمر رساند. در دقایق پایانی بازی کریمی یک بار دیگر تیر دروازه ژاپن را به لرزه در آورد تا بدشانسی باز هم نصیب تیم کشورمان شود.

به این ترتیب تیم امید ایران که در طول ۹۰ دقیقه بهتر از ژاپن ظاهر شده بود در وقت‌های اضافه ۳ گل دریافت کرد تا شکست سنگینی را متحمل شود. به این ترتیب حسرت فوتبال ایران در المپیک به چهار دهه رسید، یعنی از سال 1976 تاکنون ما تیم فوتبال در المپیک نداشتیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها