خاکپور: با کسی نمی‌جنگم

محمد خاکپور، سرمربی تیم امید در بازگشت از اردوی ترکیه تصریح کرد دغدغه اصلی او در اختیار نداشتن بازیکنان است.
کد خبر: ۸۶۳۵۵۷

محمد خاکپور با ابراز رضایت از شرایط اردوی ترکیه در پاسخ به این سوال که نظرش راجع به این‌که مظلومی گفته به تیم ملی امید با این شرایط بازیکن نمی‌دهد چیست، عنوان کرد: با تمام احترامی که برای مربیان کشور قائل هستم، باید بگویم که تصمیم گیرنده آنها هستند و من به آنها احترام می‌گذارم. به آنها حق می‌دهم که از بازیکنان‌شان استفاده کنند. فقط سه هفته تا شروع مسابقات فرصت داریم؛ مسابقاتی که می‌تواند بعد از 40 سال ما را به المپیک ببرد. ما در این هفته‌ها باید همدل باشیم.

سرمربی تیم ملی امید در پاسخ به این پرسش که آیا با تیم ملی بزرگسال در این میان می‌جنگد نیز گفت: خیر. ما با کسی نمی‌جنگیم. تمرکزمان روی کار خودمان است و از همه کمک‌ها تشکر می‌کنیم. مربیان را درک می‌کنم که می‌خواهند بازیکن داشته باشند. خواهش می‌کنم خودشان را جای من بگذارند و ببینند در این شرایط چه کار می‌کردند.

خاکپور در پاسخ به سوالی مبنی بر این‌که تیمی که تحت اختیار اوست بهترین تیم ملی امید ادوار ایران است نیز گفت: از این جهت که بگوییم امروز بازیکنانمان از ادوار گذشته بهتر هستند، فکر نمی‌کنم. ما امروز در مجموع، یک تیم داریم. خوشبختانه در تیم ما همه انگیزه بالایی دارند و به دنبال خوشحال کردن دل مردم هستند.

تیم فوتبال امید ایران از 22 دی در رقابت‌های انتخابی المپیک در قطر به میدان می‌رود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها