
فضلالله شریعتپناهی با اعلام این خبر افزود: قرار است ضیا با اجرای ویژه برنامه «شب یلدا» که هنوز نامش مشخص نیست به شبکه یک بازگردد.
وی درباره آخرین وضعیت ادامه پخش جُنگ شبانه «امشب» با اجرای ضیا هم گفت: با توجه به پر بودن جدول پخش برنامه شبهای شبکه یک، هنوز ادامه پخش برنامه امشب مشخص نیست.
به گزارش روابط عمومی رسانه ملی، سید علی ضیا در پی انتشار ویدئویی از وی پس از شهرآورد هشتاد و یکم استقلال و پرسپولیس، از اجرای تلویزیونی کنار گذاشته شده بود.
روز گذشته علی اصغر پورمحمدی معاون سیما رسانه ملی از پایان دوران ممنوعالکاری سید علی ضیا در تلویزیون خبر داد و اعلام کرد: به زودی این مجری جوان برای اجرا به آنتن شبکه یک باز میگردد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
دکتر منوچهر متکی در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه جامجم ضمن تحلیل دشمنیهای اخیر آمریکا و تروئیکای اروپایی مطرح کرد:
گپوگفت خبرنگار جامجم با قصهنویس رادیو و «چشم شب روشن» تلویزیون که مدتی است از رسانه کناره گرفته است
رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) در گفتوگو با روزنامه «جامجم» خبر داد