جودو مقابل وزارت

اختلاف نظر مدیریتی در فدراسیون جودو نه‌تنها علنی شد بلکه کار به جایی رسید که رئیس فدراسیون برخلاف نظر وزارت ورزش نایب‌رئیس خود را برکنار کرد.
کد خبر: ۸۵۷۹۹۱

به گزارش جام‌جم، فدراسیون جودو سال‌هاست درگیر اختلاف نظرهای درون‌خانه است، اختلاف نظرهایی که بارها از سطح اختلاف نظر گذشته و به باندبازی در داخل فدراسیون و حاشیه آن انجامیده است. در این رابطه دو، سه گروه هر کدام در مقاطع مختلف سعی در تصاحب کرسی مدیریت فدراسیون داشتند و صرف نظر از کامیابی یا ناکامی‌شان در رسیدن به این هدف، فعالیت‌های تخریبی و این چرخه مضر همچنان ادامه داشت. چند سال پیش در گیر و دار این جناح‌بندی‌ها آرش میراسماعیلی مرد شماره یک جودو، پشت محمدعلی رستگار ایستاد و به این ترتیب با شکل‌گیری یک ائتلاف جدید رستگار به‌عنوان رئیس فدراسیون انتخاب شد. شرایط به گونه‌ای بود که تا مدت‌ها تصور ناظران این بود که این آرش میراسماعیلی است که در کسوت نایب‌رئیس، فدراسیون جودو را مدیریت می‌کند. این فضا ادامه داشت تا شکست جودو در بازی‌های آسیایی اینچئون بهانه‌ای شود که تا رستگار رئیس فدراسیون خودی نشان دهد و از زیر سایه میراسماعیلی خارج شود. او در یک برنامه زنده تلویزیونی و در حضور آرش میراسماعیلی به انتقاد از عملکرد او که همزمان مدیریت تیم‌های ملی را نیز بر عهده داشت، پرداخت.

این اختلافات در حالی ادامه یافت که در ماه‌های گذشته ابتدا شایعه برکناری و سپس خبر استعفای رستگار از راس فدراسیون به گوش رسید؛ استعفایی که مورد تائید وزارت ورزش و جوانان هم قرار نگرفت. در این میان در حالی رقابت‌های جهانی کوراش به میزبانی خرم‌آباد در دو هفته گذشته از راه رسید که برگزاری این مسابقات و مسئولیت فنی تیم‌های ایران در این رقابت‌ها به آرش میراسماعیلی رسید. مسائل حاشیه‌ای رخ داده در این رقابت‌ها در حالی به صدور حکم محرومیت پنج ساله برای میراسماعیلی انجامید که جام‌جم از همان بدو امر از وجود برخی خط و ربط‌های داخلی در صدور این حکم خبر داد، امری که خود میراسماعیلی هم بر آن صحه گذاشت و با تحولات دو روز گذشته به‌خوبی به اثبات رسید.

پس از آن‌که محمدعلی رستگار در سیما از برکناری آرش میراسماعیلی از سمت نایب‌رئیسی فدراسیون و موفقیت وزارت ورزش و جوانان با این موضوع خبر داد ، واکنش وزارت ورزش به این خبر جالب توجه بود: «صحبت‌های اخیر رئیس محترم فدراسیون جودو در سیما مبنی بر دخالت وزارت ورزش و جوانان در برکناری آقای آرش میراسماعیلی صحیح نیست و اصولا فدراسیون حق عزل وی را از سمت نائب‌رئیسی مگر با رای مجمع ندارد. مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت ورزش و جوانان ضمن تاکید بر حفظ کرامت قهرمانان ملی ایران این رویه را به تمامی فدراسیون‌ها توصیه می‌کند.»

با وجود این موضع رسمی وزارت ورزش ساعاتی بعد رستگار حکم نایب‌رئیسی برای علیرضا هدایت‌پور صادر کرد تا ماجرای جودو با رویارویی رئیس آن با وزارت ورزش حاشیه‌ای‌تر از قبل شود!

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها