محرومیت رضا نورمحمدی

کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال در جدیدترین آرای خود، ضمن جریمه نقدی و توبیخ مربی تیم صبای قم، کاپیتان پرسپولیس و بازیکنان صبا را به یک جلسه محرومیت و پرداخت جریمه نقدی محکوم کرد.
کد خبر: ۸۴۸۸۱۷

در جریان مسابقه دو تیم پرسپولیس تهران و صبای قم از هفته هشتم رقابت‌های لیگ برتر که ۲۴ مهرماه در ورزشگاه آزادی برگزار شد، توسط ابوالقاسم دهنوی، بازیکن تیم صبای قم تخلفاتی مبنی بر اهانت به بازیکن تیم مقابل و درگیری رخ داد که وی طبق بند ۹ ماده ۶۵ آیین‌نامه انضباطی به یک جلسه محرومیت از همراهی تیم خود در مسابقات لیگ برتر و پرداخت ۳۰ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد. علیرضا نورمحمدی، کاپیتان پرسپولیس نیز به‌دلیل تحریک به ایجاد درگیری و خشونت با استفاده از الفاظ نامناسب، طبق بند ۹ ماده ۶۵، یک جلسه از همراهی تیم خود محروم شد.

این بازیکن باید صد میلیون ریال جریمه نقدی پرداخت کند. با اعلام کمیته انضباطی محرومیت وی قطعی و جریمه نقدی قابل تجدید نظر است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها