به گزارش سلامانه، در اینجا سبزیجاتی که شما باید در اکثر مواقع در بشقابتان داشته باشید معرفی میشوند.
ریشه چغندر: حتی در مقادیر کم، چغندر دوز خوبی از ویتامینها و مواد معدنی است. اسید فولیک موجود در آن نیز برای تولید سلولهای قرمز خون و جلوگیری از کم خونی ضروری است.
جوانه، و انواع کلم: کلم بروکسل، کلم پیچ، گل کلم و همه انواع کلمها منبع غنی از آنتی اکسیدان ها هستند.
گوجه فرنگی: سرشار از لیکوپن است و عامل بالقوه ای برای پیشگیری از انواع سرطانها بخصوص سرطان پروستات محسوب میشود.
فلفل قرمز: منبع بزرگ ویتامینهای آ و سی است.
پیاز: نقش مهمی در کاهش میزان سدیم بدن دارد و ترکیبات آنتی اکسیدانی و سولفور دارد که مانع رشد سلولهای سرطانی میشود.
هویج: منبع ویتامین آ و بتاکاروتن است و برای تقویت بینایی و جلوگیری از شب کوری مؤثر است.
تربچه: منبع غنی از ویتامین سی است و حاوی ویتامین ب 6، منیزیم، آهن، کسلیم، فولات و پتاسیم است.
اسفناج: منبع خوبی برای اسید فولیک، ویتامین آ و ویتامین کا است.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
ابراهیم قاسمپور در گفتوگو با جامجم مطرح کرد؛
ضرورت اصلاح سهمیههای کنکور در گفتوگوی «جامجم»با دبیر کمیسیون آموزش دیدبان شفافیت و عدالت
بروكسل پایتخت بلژیكه
منظورت بروكلیه فك كنم