انتقاد از بی‌تدبیری دولت سعودی

سیدحسن خمینی، تولیت آستان حضرت امام خمینی(ره) دیروز در آیین شروع سال تحصیلی جدید دانشگاه ادیان و مذاهب قم گفت: فاجعه سرزمین منا، حادثه تلخی است که کام ملت ما را در آستانه اعیاد بزرگ اسلامی بسیار تلخ کرد و بی‌شک مسئولیت بزرگی را متوجه دولت بی‌تدبیر سعودی می‌کند.
کد خبر: ۸۴۱۱۳۷

وی با اشاره به اقدامات داعش علیه مسلمانان و کشتار و جنایات آنان گفت: داعش جریان جاهل و بی‌عقلی است که علت ایجاد آن مطلق‌انگاری است، گروه تکفیری داعش اعتقاد دارد هر کسی که شیعه است، باید کشته شود که این تفکر جاهلانه داعش است.

وی در بخش دیگر سخنان خود، به مساله موانع همزیستی پیروان ادیان و مذاهب گوناگون پرداخت و با تاکید بر حفظ وحدت میان ادیان و مذاهب مختلف خاطرنشان کرد: باید موانع این همزیستی مسالمت‌آمیز را بشناسیم و تا این موانع را نشناسیم، نمی‌توانیم آن را از پیش پا برداریم. او از مطلق‌انگاری به‌عنوان آفتی ذهنی یاد کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها