آکی و ماهی نمک سود، غذای ملی منطقه کارائیب و جامائیکاست که از سیب آکی، میوهای مخصوص مانند سیب و همچنین ماهی یعنی غذای اصلی مردم این جزیره تشکیل میشود.
غذای دوم که از لحاظ تاریخی به عنوان یکی از اولین غذاهای حاضری یا همان فستفود شناخته میشود از ماهی قطعهقطعه شده نمکی تهیه میشود.
براساس برخی گمانهزنیها، نام غیرمعمول این غذا از کشتیهای قایقرانی انگلیسی در قرن 18 میلادی گرفته شده است.
در آن زمان اگر افسر نیروی دریایی از افراد تحت امر خود کاری را میخواست که با سرعت هرچه تمامتر انجام دهند، از این عبارت استفاده میکرد: «مهر بزن و برو!» گویا سرعت بالای طبخ این غذا باعث شده تا این نام برایش برگزیده شود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان هواشناسی کشور بررسی کرد
«جامجم» در گفتوگو با سخنگوی فراکسیون زنان مجلس بررسی کرد
تهیهکننده و کارگردان مستند رئالیتی «کارخنده» درباره چالشهای تولید این برنامه و تغییرات در فصل چهارم آن توضیح میدهد