غذای ملی هر کشور، در پشت طعم لذیذ خود، تاریخچه‌ای به طول چندین نسل دارد. این‌که چرا و چگونه یک غذا، با طرز تهیه‌ای ساده یا پیچیده، مواد اولیه‌ای گرانقیمت یا ارزانقیمت یا شیوه پختی معمولی یا عجیب، به عنوان نماد یک کشور شناخته می‌شود، خود می‌تواند نظر هر انسان کنجکاوی را جلب کند.
کد خبر: ۸۲۳۷۲۸

این هفته به سراغ دسر رفته‌ایم! پاولوا، کیکی خوشمزه است که هنوز بر سر ریشه تاریخی آن میان دو کشور استرالیا و نیوزلند بحث وجود دارد. این کیک میوه‌ای که با خامه پوشیده شده، به افتخار بالرین روسی، آنا پاولوا، نامگذاری شده است. براساس منابع موجود، در یکی از تورهای این بالرین معروف که در استرالیا و نیوزلند و در دهه 20 میلادی برگزار شده، این کیک تهیه می‌شود. با این حال ملیت شیرینی‌پز هنوز در هاله‌‌ای از ابهام قرار دارد. با وجود آن‌که اسناد تاریخی، نیوزلندی بودن خالق این اثر هنری! را تائید می‌کنند، اما پاولوا نماد ملی هر دو کشور است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها