
جایرو در واقع شکل دیگری از دونر کباب یا همان کباب ترکی است که از گوشت بریان شده روی یک سیخ عمودی، گوجه فرنگی و پیاز تهیه میشود. هر چند تهیه گوشت کبابی به این طریق، ریشههای باستانی در شرق مدیترانه و از دوران مسینی یونان دارد، اما شواهد موجود، به امپراتوری عثمانی هم اشاره میکند.
از بخش اول غذا یعنی گوشت که بگذریم به قسمت مهم دیگر میرسیم؛ مواد غذایی مذکور در داخل نان پیتا قرار میگیرد. مصرف این نان که شکلی صاف و گرد و 20 سانتیمتر قطر دارد در مدیترانه، خاورمیانه و شمال آفریقا رواج دارد.
به عقیده برخی از کارشناسان، این نان تاریخی هزارساله در خاورمیانه دارد و منشاء اصلی پیتزاست. به این ترتیب با ترکیب نان معروف پیتا و گوشت کبابی، جایرو یا همان غذای لذیذ یونانیها تهیه میشود.
چمدان (ضمیمه آخر هفته روزنامه جام جم)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
امیدعلی مسعودی معقتد است در سنت شیعی، گریه یکی از ابزارهای مهم انتقال معنا و حفظ هویت دینی بوده است
در گفتوگو با رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت بررسی شد
«جامجم آنلاین» در گفتوگو با دکتر مینو محرز، متخصص بیماریهای عفونی و گرمسیری بررسی کرد
مدیر شبکه آموزش در گفتوگویی تفصیلی با «جامجم»، از چشماندازهای تازه این شبکه میگوید