بایرنیها که تا قبل از این فینال، 63 بار قهرمانی در رقابتهای باشگاهی فوتبال در آلمان، اروپا و جهان را تجربه کرده بودند، مقابل ولفسبورگی نتیجه را واگذار کردند که تا پیش از این فقط یک بار قهرمان بوندسلیگا و یک بار هم قهرمان جام حذفی آلمان شده بود. با این حال در زمین مسابقه نه ستارهها باعث برتری بایرن شدند و نه گذشته پرافتخار این تیم. بایرن که با گل دقیقه 49 آرین روبن از حریف خود پیش بود، در دقیقه 88 با گل نیکولاس بنتنر، بازی را به تساوی کشید و چند دقیقه بعد، در ضربات پنالتی تیم بازنده زمین معرفی شد. در پنالتیها بازیکنان ولفسبورگ هر پنج ضربه خود را به گل تبدیل کردند، اما ژابی آلونسو، هافبک باتجربه اسپانیایی که در سالهای اخیر ضربات پنالتی زیادی را از دست داده است، این بار نیز موفق نبود و ضربه خود را از دست داد تا بایرنمونیخ متحمل شکست شود.
در پایان این بازی دیتر هکینگ، سرمربی ولفسبورگ گفت: این یک بازی درجه یک سوپرجام با سرعت بالا بود. بایرنیها موقعیتهای نزدیک به گل زیاد و حتی موقعیتهای گل بیشتری هم داشتند، اما در مجموع تیمی که بهتر بازی کرد و قهرمان شد، ولفسبورگ بود.
پپ گواردیولا، سرمربی بایرنمونیخ هم گفت: باعث تاسف است. خوب کار کردیم و فرصت زیادی داشتیم که برنده بازی شویم. البته طبیعی است که قهرمانی در بوندسلیگا، جام حذفی و لیگ قهرمانان اهمیت بیشتری دارد.
بایرنمونیخ فصل گذشته نیز در دیدار سوپر جام فوتبال آلمان مغلوب دورتموند شد.