مدیر شبکه مستند تصریح کرد: از هفته گذشته پخش آزمایشی با کیفیت9*16 آغاز شده بود که همزمان با مبعث پیامبر اسلام، تستهای مختلف پایان یافت و به طور رسمی پخش با قاب عریض آغاز شد.
تلاش برای حرکت به سمت کیفیت اچ دی
مدیر شبکه مستند تأکید کرد: بنابراین ما تلاش خواهیم کرد همزمان با بهبود کیفیت محتوای تولیدات، حرکت به سمت کیفیت اچ دی را ادامه دهیم، تغییر پخش از حالت سنتی به عریض گام اول در این مسیر بود.
تاجیک در پایان از تلاشهای همکاران معاونت فنی و مهندسی و مرکز تولید و فنی سیما برای رسیدن به این مرحله قدردانی کرد. (خبرگزاری مهر)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حجتالاسلام صلحمیرزایی معتقد است که مقاومت بدون ایمان، بصیرت و امید پایدار نمیماند و ستون خیمه این راهبرد، حضور آگاهانه و منسجم مردم است
«جامجم» در گفتوگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد
گفتوگو با میلاد بنیطبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغههای ساخت و چالشهای اکران یک فیلم اجتماعی