حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
به گزارش جامجم، تحقیقات برای کشف راز این جنایت همزمان با گزارش ناپدید شدن دختر دانشجویی در دستور کار پلیس آگاهی شهرستان روانسر قرار گرفت. پس از شکایت خانواده این دختر مشخص شد، دختر 24 ساله اهل اصفهان بود که در دانشگاه روانسر تحصیل میکرد.
کارآگاهان در نخستین گام به تحقیق از همکلاسی ها و دوستان این دختر پرداخته و متوجه ارتباط او با پسر جوانی شدند. با کشف این سرنخ پسر 25 ساله دستگیر شد که در بازجوییها هرگونه اطلاعی از سرنوشت این دختر را انکار کرد.
ماموران که متوجه تناقض گوییهای متهم شده بودند، به بازجویی از او ادامه دادند تا اینکه متهم اواخر هفته گذشته لب به اعتراف گشود و گفت: من و دختر جوان در یک دانشگاه درس میخواندیم. به یکدیگر علاقه مند شده و تصمیم به ازدواج گرفتیم، اما بعد از مدتی از این تصمیم منصرف شدم. روز حادثه با هم قرار گذاشتیم و او از من خواست تا موضوع ازدواج را به خانواده ام بگویم. وقتی به دختر جوان گفتم از تصمیمام منصرف شدهام، شروع به داد و فریاد کرد. به همین دلیل او را خفه و جسدش را در جنگلهای شهر شاهو دفن کردم.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....