مواد لازم مسقطی با پودر کاستر: نشاسته: 1 پیمانه، شکر: دوسوم پیمانه، پودر کاستر: 3 قاشق غذاخوری، خلال پسته: 2 قاشق غذاخوری، گردو: 5 تا 6 عدد، هل آسیاب شده: 1 قاشق مرباخوری، گلاب و زعفران: هر یک به میزان لازم، روغن مایع: 2 قاشق غذاخوری، آب: به میزان لازم.
کد خبر: ۷۷۷۱۱۲
آموزش آشپزی / مسقطی با پودر کاستر

طرز تهیه:
ابتدا شکر را در داخل ظرف می ریزیم و آن را روی حرارت می گذاریم تا کاملا به صورت کارامل شده در بیاید. نشاسته را در ظرفی ریخته و آب و مقداری گلاب و هل را به نشاسته اضافه کرده و هم می زنیم. شکر را به مدت 15 دقیقه روی گاز می گذاریم وقتی آماده شد کمی آب به آن اضافه می کنیم تا کمی رقیق شود. سپس نشاسته را اضافه و آرام آرام به هم می زنیم. پودر کاستر را با مقداری آب مخلوط کرده و به مواد اضافه می کنیم. گردوها را به صورت خرد شده در می آوریم سپس مواد مخلوط شده را در کارامل می ریزیم و به آرامی به هم می زنیم. اکنون 2 قاشق روغن مایع را به مواد اضافه کرده سپس از روی حرارت بر می داریم. مواد را داخل یک ظرف ریخته و آن را کاملا صاف کرده و بعد از سرد شدن می توانیم به شکل دلخواه برش دهیم.

منبع: شبکه استانی مرکز لرستان

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها