مواد لازم کوفته با زرشک: سبزی معطر: 2 تا 3 قاشق غذاخوری، زرشک: 2 قاشق غذاخوری، آرد سوخاری: 3 تا 4 قاشق غذاخوری، گوشت چرخ شده: 250 گرم، برنج: یک و نیم لیوان.
کد خبر: ۷۷۱۲۱۴
آموزش آشپزی / کوفته با زرشک

طرز تهیه:
مقداری روغن در تابه ریخته پیاز را اضافه کرده تا کاملا تفت بخورد. سپس گوشت چرخ شده را اضافه می کنیم سپس سبزی معطر، فلفل سیاه، زردچوبه، رب گوجه و زرشک را داخل مواد می ریزیم و به هم می زنیم تا کاملا مخلوط شوند. نمک را به میزان لازم اضافه کرده و در مرحله آخر آب را به آن اضافه می کنیم تا سس کاملا آماده شود. برنج را در ظرفی ریخته و تخم مرغ، زردچوبه، فلفل و مقداری نمک در آن ریخته و آن را ورز می دهیم. برنج آماده شده را کمی پهن می کنیم و از مواد گوشت داخل آن می ریزیم و تقریبا به صورت کوکو گرد می کنیم و در آرد سوخاری می زنیم و در نهایت آن را در روغن تفت داده و با لیمو و سبزی تزئین می کنیم.

منبع: شبکه استانی مرکز لرستان

ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها