مربای کام‌کوات

مواد لازم: کام‌کوات: یک کیلو ، شکر: یک کیلو ، آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری ، پودر زیره سبز: یک قاشق چایخوری ، گلاب: نصف لیوان ، آب: یک لیوان، پودر هل: نصف قاشق چایخوری
کد خبر: ۷۶۸۹۹۲

طرز تهیه: ابتدا کام‌کوات‌ها راشسته و با چنگال، چند سوراخ در پوست میوه ایجاد کنید و بعد یک قابلمه را آب کنید و حرارت دهید. وقتی جوش آمد، میوه را داخل آب جوش بریزید و 10 دقیقه بجوشانید و بلافاصله خالی کنید و سریع آب سرد روی آنها ریخته و این عمل را دو تا سه بار تکرار کنید تا تلخی کامکوات‌ها گرفته شود و بعد یک ساعت در آب سرد بگذارید. شکر و گلاب و آب را با هم مخلوط کنید و حرارت دهید تا شکر حل شود. بعد کام‌کوات‌ها را اضافه کنید. یک ساعت با حرارت کم مربا را بجوشانید تا غلظت کافی را به دست آورد. در انتهای پخت، آبلیمو و پودر هل و پودر زیره را اضافه کرده و بگذارید چند جوش بزند و بعد از روی حرارت بردارید و در قابلمه را با یک پارچه تمیز بپوشانید و 24 ساعت به همان حال بگذارید و بعد از این مدت مربا را در ظرف شیشه‌ای مناسب بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها