
طرز تهیه: در یک ظرف مناسب ابتدا شیر و کاکائو و شکر را بریزید و خوب هم بزنید تا صاف شود. دقت کنید کاکائو گلوله نباشد. اگر لازم است آن را از صافی رد کنید، چون بعدا دچار مشکل میشوید. سپس آن را روی حرارت قرار دهید و آنقدر حرارت دهید که اطراف ظرف محتوی شیر حباب بزند، ولی نجوشد. حرارت را کم کنید و به هم زدن ادامه بدهید تا مایع غلیظ شود. حدود 40 تا 50 دقیقه طول میکشد. در این مرحله کره را اضافه کنید و باز هم زدن را ادامه دهید تا شکلات آماده شده و بگذارید سرد شود. دقت کنید در حین پخت، نباید شکلات ته بگیرد. همچنین میتوانید کاکائو را کمتر بریزید. در این صورت شکلات صبحانه شما شیرینتر خواهد شد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با کارشناسان به بیماری گوارشی شایع شده در کشور پرداخته است
خانواده مهدیه اسفندیاری در گفتگو با جام جم از ۱۳۸ روز زندان انفرادی خواهرشان میگویند
درگفتوگو با دکتر محمدعلی بهمنی قاجار، واکنش ملت ایران به مداخلات خارجی و منفوربودن تجزیهطلبان را مورد بررسی قرار دادیم