پیشنهاد روز

آیا فردا روشن است؟

شبی که تیم ملی از استرالیا بازگشت، در فرودگاه غوغایی بود. آن همه جمعیت، آن همه شور، آن همه حمایت و... اگر کسی اخبار فوتبال را دنبال نمی‌کرد، واقعا فکر می‌کرد که یک تیم قهرمان با یک جام به خانه بازگشته است، کافی است جستجویی در عکس‌های استقبال از تیم ملی ایران داشته باشید تا باور کنید که از این تیم به اندازه یک قهرمان استقبال شده است. اتفاقی که ما را یاد روز شکست مقابل آرژ‌انتین در جام‌ جهانی می‌انداخت، همان روز که با وجودی که باختیم، باز هم خیابان‌های شهر پر بود از ماشین‌هایی که می‌خواستند فریاد بزنند که درست است که باختیم اما احساس شکست نداریم.
کد خبر: ۷۶۴۳۷۴

...‌ این استقبال با نتایجی که تیم ملی ایران در جام ملت‌های آسیا گرفته‌ایم به هیچ وجه همخوانی ندارد. تیم ملی باخت مثل دوره‌های قبل و در همان مرحله اما نوع برخورد با این باخت بسیار متفاوت است. دلیل این مساله می‌تواند ریشه در چندین و چند عامل ورزشی و غیرورزشی داشته باشد که در یک کلام می‌توان آن را این گونه خلاصه کرد که این تیم توانسته امید را در دل‌ها روشن نگاه دارد و همه انتظار دارند که از این باخت به پیروزی‌های آتی برسیم.

حال سوال مهم و حیاتی این است که آیا فوتبال ایران می‌تواند، این شور، حمایت و استقبال را به عنوان یک سرمایه برای آینده خود ذخیره کند؟ همه اینها اکنون در صندوقچه اعتبارات تیم ملی ذخیره شده است، تاریخ مصرف دارد و می‌تواند خیلی زود جای خود را با بیزاری تعویض کند، این نکته مهمی است که جامعه فوتبال دوست هم پس از جام‌جهانی و هم پس از جام ملت‌ها شکست را به هیچ گرفتند و از آن برای بردهای آینده گذشتند، پس باید به گونه‌ای برنامه‌ریزی کرد که به این بردها رسید؛ حق این شور پایانی خوش است.

مهیار آذر / گروه ورزش

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها