یک کارشناس تغذیه با تاکید بر اهمیت گنجاندن هویج در برنامه غذایی روزانه گفت: انرژی ناچیز، فیبر غذایی فراوان، بافت سفت و مزه شیرین این سبزی سبب شده خوردن آن برای رفع حس گرسنگی در کسانی که رژیم کاهش وزن دارند، بسیار مناسب باشد.
طاهره مهرآزما در گفتوگو با ایسنا با اشاره به اینکه هویج نوعی گیاه ریشهای از خانواده جعفری است، افزود: هویج، گیاهی پرآب، کمانرژی و فاقد چربی است. این سبزی منبع سرشاری از کاروتنوئیدها بویژه بتاکاروتن است. رنگدانه بتاکاروتن در بدن به ویتامین A تبدیل میشود. همچنین هویج حاوی فیبر غذایی، ویتامین C و انواع مواد معدنی مثل پتاسیم است.وی تاکید کرد: هویج خاصیت آنتیاکسیدانی دارد و از بدن ما در برابر بیماریهای گوناگون مثل انواع سرطان و بیماریهای قلب و عروق حفاظت میکند. همچنین در تامین سلامت و پیشگیری از چین و چروک پوست موثر است.