افراد به دلایل مختلف گیاهخوار می‌شوند؛ برخی در چنین خانواده‌ای رشد می‌کنند و به گیاهخواری عادت دارند و برخی نیز به سبب تفکرات و اعتقادشان گیاهخوار می‌شوند، اما دیگران دلایل دیگری دارند:
کد خبر: ۷۵۸۰۴۸

1 ـ به حیوانات اهمیت می‌دهند

آنها معتقدند کشتن حیوانات اشتباه است و حتی نحوه پرورش آنها در کارخانه‌ها بی‌نهایت ظالمانه است. آنها در محیطی با فضای بسیار کم که نمی‌توانند براحتی حرکت کنند و آب و غذا بخورند پرورش می‌یابند که معمولا هم بیمار هستند. برخی حیوانات نیز مانند ماهی‌ها با مصرف بی‌رویه انسان‌ها در معرض انقراض قرار گرفته‌اند. در این میان هنگام ماهیگیری گاهی حیوانات دیگر دریایی مانند دولفین‌ها و لاک‌پشت‌ها ممکن است تصادفی گرفتار تورها و قلاب‌های ماهیگیری شده و صدمه ببینند.

2 ـ می‌خواهند بدنی سالم داشته باشند

آنها به منظور سلامت بدن و روح شان و داشتن انرژی کافی به گیاهخواری رو می‌آورند.

3 ـ می‌گویند برای محیط زیست ارزش قایل‌اند

بنابر گزارش فائو ـ سازمان خواربار و کشاورزی وابسته به سازمان ملل متحد ـ تولید گوشت اثرات بسیار مخربی روی محیط‌زیست از جمله تخریب زمین، تغییر آب و هوا، آلودگی محیط زیست، کمبود آب، جنگل‌زدایی و تنوع زیستی دارد. در واقع تولید گوشت در مقایسه با مشکلات زیست‌محیطی ایجاد شده توسط انسان موجب تولید 6 درصد کربن، 65 درصد اکسید نیتروژن، 37 درصد متان و 64 درصد آمونیاک شده است. همچنین مسئول 18 درصد از تولید گازهای گلخانه‌ای است.

اگر می‌خواهید گیاهخوار شوید

گیاهخوار شدن بسیار آسان و راحت است. فقط کافی است این مراحل را طی کنید:

1 ـ به خودتان فرصت دهید

برخی افراد یکباره مصرف گوشت را کنار می‌گذارند، اما دیگران از پس این کار بر نمی‌آیند بنابراین بهتر است آهسته آهسته و طی مدت چند هفته گوشت را کنار گذاشته و به گیاهخواری روی آورید.

2 ـ در مورد رژیم‌های گیاهخواری اطلاعات کسب کنید

برای سالم نگهداشتن بدن خود و ضعیف نشدن باید نحوه صحیح مصرف خوراکی‌های گیاهی را بیاموزید و هر چیزی را که بدن‌تان لازم دارد به آن برسانید.

3 ـ تنها نمانید

سعی کنید دوستانی گیاهخوار بیابید و می‌توانید عضو یکی از انجمن‌های گیاهخواری شوید و از نظرات یکدیگر بهره ببرید.

4 ـ جستجوگر باشید

تحقیق کنید در مناطق و حتی کشورهای دیگر از چه نوع غذای گیاهی استفاده می‌کنند و شما نیز با پیروی از برخی از آنها رژیم غذایی‌تان را تنوع ببخشید.

غذا خوردن بیرون از خانه

غذا خوردن بیرون از خانه برای گیاهخواران کاری نسبتا مشکل است، اما این روزها مردم بسیار بیشتر از گذشته به گیاهخواری روی آورده‌اند تا آنجا که در اکثر کشورها و شهرهای جهان شاهد رستوران‌ها و غذاخوری‌های گیاهی متنوعی هستیم. این رستوران‌ها با منوی غذاهای گیاهی خوشمزه خود به تشویق هرچه بیشتر مردم در مصرف این نوع غذاها می‌پردازند. به برخی از منوهای این رستوران‌ها می‌توان اشاره کرد:

ـ اسفناج و سیب‌زمینی پوره شده همراه ماست تند و نعناع و تمبر هندی

ـ کنگر فرنگی همراه قارچ و مخلوطی از سبزیجات تازه و پنیر ایتالیایی

ـ سالاد به و پنیر و خردل

ـ توفو (پنیر لوبیا) و اسفناج همراه لوبیا قرمز یا چیتی و برنج قهوه‌ای

ـ آب هویج، آب پرتقال و مخلوط سبزیجات (هویج، چغندر، کرفس و جعفری)

ـ نوشیدنی سبز (مخلوطی از آب خیار، کرفس، جعفری، کلم پیچ و سیب)

ـ اسپات برگر، ترکیبی از برنج، توفو، دانه‌های خوراکی مانند پسته و فندق و لوبیا چیتی، پنیر سویا و ادویه همراه نان خانگی

ـ پیتزای سبزیجات متشکل از اسفناج، ذرت، فلفل، مارچوبه، قارچ، گوجه‌فرنگی، پیاز، پنیر پیتزا، روغن زیتون، ادویه و ریحان

منبع: vegsoc

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها