نوانما جام جم نما کد خبر: ۷۵۶۲۴۴   ۱۷ دی ۱۳۹۳  |  ۱۰:۳۰

مواد لازم برای تهیه رول مرغ آجیلی: سینه مرغ چرخ شده 600 گرم سماق یا پودر لیمو عمانی 2 قاشق مربا خوری زرشک 2 قاشق غذا خوری جعفری و پیازچه خرد شده 2 قاشق غذا خوری خلال بادام 2 قاشق غذا خوری خلال پسته 2 قاشق غذا خوری گردو خرد شده 2 قاشق غذا خوری نمک - فلفل به میزان لازم آرد سوخاری به میزان لازم زعفران به میزان لازم. طرز تهیه رول مرغ آجیلی: ابتدا سینه مرغ را بی استخوان کرده، نمک و فلفل زده و آن را چرخ می کنیم.گوشت مرغ چرخ شده را مابین پلاستیک گذاشته و آن را صاف می کنیم. پودر سماق به مرغ اضافه می کنیم، سپس جعفری و پیازچه را روی آن می پاشیم. گردو، خلال پسته ، خلال بادام و زرشک درون آن می ریزیم و سپس به کمک پلاستیک گوشت را رول می کنیم. گوشت رول شده را در آرد سوخاری می غلتانیم و آن را در روغن با حرارت ملایم سرخ می کنیم. هنگامی که طلایی رنگ شد طرف دیگر را سرخ می کنیم. رول مرغ آجیلی را برش زده و همراه با نان و سالاد میل کنید.

آموزش آشپزی / رول مرغ آجیلی

منبع: شبکه استانی فارس

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل: