فارس : اتاق بازرگانی و صنعت دبی گزارش کرد: جمهوری اسلامی ایران با واردات 7.28 میلیارددلار کالا از دبی و مناطق آزاد امارات در سال 2004 ، به عنوان نخستین بازار صادراتی این مناطق شناخته شد.
کد خبر: ۷۵۵۶۵
اتاق بازرگانی و صنعت دبی ، حجم کل صادرات دبی و مناطق آزاد امارات در سال 2004 را 20.9 میلیارد دلار اعلام و 3
کشور ایران ، عربستان سعودی و کویت را به عنوان نخستین مراکز صادراتی این مناطق دراین سال معرفی کرد.حجم کل صادرات دبی و مناطق آزاد تجاری امارات به ایران در سال 2004 را به 7.28 میلیارد دلار رسید که این رقم ، معادل
34.8 درصد از کل صادرات مناطق مذکور بوده است.
ایرنا: همزمان با سفر هیات اقتصادی ، تجاری ، صنعتی و بازرگانی اتاق تهران به وین ، همایش مشترک اقتصادی ایران و اتریش با حضور نمایندگانی از بخشهای مختلف اقتصادی 2
کشور برگزار می شود. هیات اقتصادی اتاق تهران در این سفر علاوه بر اتریش به کشورهای اسلواکی و اسلوونی نیز سفر خواهند کرد.
ایسنا: رئیس کل گمرک ایران با اشاره به واردات پوشاک از چین ، عنوان کرد: «در خصوص احتمال واردات پوشاک چینی به کشور ، با سندیکای کارخانجات نساجی هماهنگی هایی شده و اقدامات پیشگیرانه نیز به گمرکات کشور توصیه شده است».
واحد مرکزی خبر: ساخت بزرگترین مجموعه تفریحی و گردشگری جنوب کشور به نام مجتمع خلیج فارس در شیراز آغاز شد. شهردار شیراز با بیان این مطلب گفت : برای احداث این مجموعه 310 میلیون دلار سرمایه گذاری خواهد شد.