ساخت ریز تراشه 16 گیگابیتی

برای اولین بار در جهان ریز تراشه ای با ظرفیت 16گیگابیت ساخته شد. این ریز تراشه قابلیت نصب در دستگاه های کوچکی مانند تلفن همراه ، دوربین های دیجیتال ، حافظه ای فلش و... را دارد و آنها را متحول خواهد کرد.
کد خبر: ۷۵۲۲۹

با استفاده از این فناوری دستگاه های پخش دیجیتال قادر خواهند بود تا 8هزار فایل MP3 یا 20 فیلم DVD را در حافظه داخلی خود ذخیره نمایند. این مساله باعث پیشرفتی بزرگ در حافظه دستگاه های کوچک خواهد شد. با این ریزتراشه امکان عرضه کارت های حافظه 32گیگابایتی هم وجود دارد.
بیشترین ظرفیتی که تاکنون برای این کارتها پیش بینی می شد تنها 8 گیگابایت بود. در ساخت این ریزتراشه جدید از 16.4 میلیارد ترانزیستور ساخته شده که هر یک از این ترانزیستورها اندازه ای معادل قطر موی انسان را دارند. با عرضه این ریز تراشه مشکل بسیاری از سازندگان تلفن همراه برای ذخیره سازی فایل های با حجم بالا حل خواهد شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها