
به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از پایگاه اینترنتی وزارت خارجه آمریکا، جنیفر ساکی افزود:من نمیتوانم اطلاعات بیشتری درباره این موضوع در اختیار شما قرار دهم. بدیهی است که مذاکرات زیادی پیش بینی شده بود. دیدارهای بیشتری در نیمه ماه ژانویه صورت خواهد گرفت. درباره تاریخ دقیق به نظرم این موضوع هنوز در حال نهایی شدن است.
سید عباس عراقچی رییس هیات مذاکره کننده هسته ای کشورمان پیش از این در تشریح دور تازه مذاکرات اخیر ایران و 5+1 گفته بود این مذاکرات مفید و خوب بود و در آن همه مسائل یکبار دیگر مرور شد.
وی افزود: مذاکرات باید ادامه یابد و این جلسات بار دیگر برگزار خواهد شد.
وی درباره تاریخ نشست بعدی ایران و 5+1 گفت: درباره تاریخ بعدی مذاکرات در حال رایزنی هستیم اما احتمالا در فاصله کمتر از یک ماه تعیین خواهد شد.
گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟
خرید و فروش غیرقانونی انواع حیوانات و پرندگان کمیاب ادامه دارد
منوچهر متکی در گفتوگو با روزنامه «جامجم» : آمریکا در موضوع هستهای اهلیت ندارد و صرفا به دنبال پیشبرد اهداف خود است
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمد مرندی عضو هیأت همراه تیم مذاکرهکننده ایران در اسلامآباد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان نظام پزشکی نقش موثر کادر درمان در جنگ رمضان را بررسی کرد