
به گزارش ایسنا، متخصصان تاکید میکنند که باید از مصرف روغن نارگیل به دلیل دارا بودن میزان بالای اسیدهای چرب اشباع شده پرهیز شود چون این نوع از اسیدهای چرب در افزایش کلسترول بد و در نتیجه خطر ابتلا به بیماریهای قلبی نقش دارد. نتایج تحقیقات نشان میدهد مضرات روغن نارگیل به مراتب از فواید آن بیشتر است و در ترکیب با سایر اسیدهای چرب میتواند به بدن آسیب برساند.
این محققان میافزایند در صورتی که میخواهید از چربی در غذایتان استفاده کنید از منابع اسیدهای چرب اشباع نشده کمک بگیرید. بنابراین مصرف اسیدهای چرب اشباع نشدهای مانند روغن سویا، روغن کانولا و روغن ذرت در هنگام طبخ غذا یا تهیه سالاد میتواند گزینه مناسبتری باشد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
دکتر محمد اسحاقی، استاد دانشگاه تهران:
محمدرضا مهدوی در گفتوگو با «جامجم»: